Trabzonspor zirveyi bırakmak istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor'u son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup eden Trabzonspor, liderlik koltuğunu bırakmıyor.
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk olarak ligin 2.haftasında liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, 3.hafta da Bursaspor'a kaptırdığı koltuğu ligin 11.haftasında tekrar geri almayı başardı. Söz konusu dönemden sonra koltuğu rakiplerine bırakmayan bordo-mavililer 12 haftadır liderliğini sürdürüyor.
L igin ilk yarısını 42 puanla Bursaspor'un 5 puan, Fenerbahçe'nin 9 puan önünde tamamlayan bordo-mavililer, ikinci yarının ilk 3 maçında 7 puan kaybetmesine rağmen Sivasspor ve Manisaspor deplasmanlarından elde ettiği galibiyetlerle rakiplerine zirveyi bırakmadı.
Güneş yönetimindeki Trabzonspor 22 haftanın 13. haftasını lider olarak tamamlamayı başararak bu sezon liderlik koltuğunda en fazla kalan takım oldu.
Trabzonspor'dan sonra ligde 8 hafta Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor liderlik koltuğuna oturan takım olurken ligin ilk haftasında ise Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe liderlik koltuğuna oturdu. Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman liderlik koltuğuna oturan teknik adamlar oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri