Trabzonspor, Torku Konyaspor Karşısında Huzur Arayacak

Trabzonspor, teknik adam değişikliği iddialarının gölgesinde Torku Konyaspor maçına hazırlanıyor. Bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan bordo mavililer, sahasındaki maçı kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. Bu arada,...

Trabzonspor, teknik adam değişikliği iddialarının gölgesinde Torku Konyaspor maçına hazırlanıyor. Bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan bordo mavililer, sahasındaki maçı kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. Bu arada, müsabakayı izlemek için öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, hoca değişikliği iddialarıyla ilgili, "Hoca takımın başında. Konuşacak bir şey yok." dedi.

Belçika’daki Lokeren maçının ardından takımın kamp yaptığı otele dahi gitmeyen Başkan Hacıosmanoğlu, özel uçakla İstanbul’a dönmüştü. Bugün öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Hacıosmanoğlu, havalimanında basın mensuplarının açıklama yapmak istemedi. Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic'in görevine son verilerek yerine takımın başına Ersun Yanal'ın getirileceği iddialarının hatırlatılması üzerine ise "Hoca takımın başında. Konuşacak bir şey yok. Ben maçı izlemeye geldim." demekle yetindi.

Daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giden Başkan Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu ile bir araya geleceği öğrenildi. Hoca değişikliği konusunun da ele alınacağı toplantıdan nasıl bir sonucun çıkacağı ise merakla bekleniyor. Camiada bazı isimlerin karşı çıktığı Ersun Yanal ismine yönetim içerisinden de itirazların gelebileceği belirtiliyor.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in geleceğinin belirsizliğini koruduğu Trabzonspor, böylesine bir ortamda yarın sahasında Torku Konyaspor’u ağırlayacak. Futbolcuların gelişmelerden etkilenmemesi için çaba harcayan yönetim ve teknik heyet, yarınki maça konsantre olmalarını istedi. Bugün yapacağı son çalışmanın ardından maç saatini bekleyeme başlayacak olan bordo mavililer, sahalarındaki maçı kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Karadeniz ekibinde sakatlıkları olan kaleci Onur Kıvrak ve Deniz Yılmaz dışında eksik bulunmuyor. Hoca belirsizliği nedeniyle bordo mavililerin yarınki maça nasıl bir 11’le çıkacağı ise tam bir muamma. Ancak Lokeren maçında forma giyen bazı oyuncuların dinlendirilme ihtimali yüksek görünüyor. Yabancı sınırlamasından dolayı savunmada Lokeren maçında forma giyemeyen Mustafa Akbaş’ın görev alması, Papadapoolus’un ise yedek soyunması bekleniyor. Mehmet Ekici’nin dinlenrileceği, yerine ise orta sahada Özer Hurmacı’nın forma giyeceği ifade ediliyor. Forvette ise Yatabare ya da Cardozo isimlerinden birinin gol umudu olarak ilk 11’de saha çıkacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Cem Hanoğlu’nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Engin olacak. Müsabakada Serkan Tokat ve Öner Fırat da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa, Medjani, Salih, Constant, Özer, Waris, Cardozo (Yatabare)

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri