Trabzonspor o kupayı mutlaka istiyor

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, AİHM'e yaptıkları başvuruya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli takım aday kadrosunu ve Sadri Şener'in AİHM'e yaptığı başvuruyu değerlendiren Nevzat Şakar "Mahkeme sonuçları ve cezalar ortada" dedi.  

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne yaptıkları başvuruya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
  
''HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ''
"Başkanımız başvuruyu yaptı. Biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Taraftarımız sevincini yaşıyor. Şampiyonluğumuzu kutluyor. Kupamızı istiyoruz. Hukukun gittiği yere kadar gideceğiz. O kupayı alacağız, bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum. Gerekli hukuksal haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Biz adelete güveniyoruz. Bu işin sonunda Trabzonspor'un aleyhine bir sonuç çıkma ihtimali yoktur. Mahkeme sonuçları ortada, cezalar ortada bunu kimse örtmez. Kesinlikle olumlu sonuç bekliyoruz adalet-hak-hukuk yerini bulacaktır'' dedi.
 
-MİLLİ TAKIM'DA OYUNCU KIYIMI-
Milli Takım aday kadrosunda Trabzonsporlu kaleci Onur Kıvrak'ın olmaması Nevzat Şakar'ın tepkisini çekti. 
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ''Abdullah Avcı'nın adaletine güveniyorduk ve hala güvenmek istiyoruz. Şuanda kalecimiz Onur Kıvrak, Türkiye'nin en formda kalecilerinden. Kıyım devam ediyor. Böyle olmamalıydı. Türkiye'nin en az gol yiyen kalecisi en formda kalecisi. Onur'un mutlaka Milli Takım aday kadrosunda olmasını bekliyorduk'' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri