Trabzonspor Mp'nin Anlaştığı Rus Koç Evgeniy Pashutin'de Sorun Çıktı

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park’ın anlaştığı açıklanan, Rus koç Evgeniy Pashutin'de sorun çıktı. Başarılı antrenör ile maddi konularda anlaşma sağlandığı, ancak Pashutin'in Rus Milli Takımı'ndaki görevini...

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park’ın anlaştığı açıklanan, Rus koç Evgeniy Pashutin'de sorun çıktı. Başarılı antrenör ile maddi konularda anlaşma sağlandığı, ancak Pashutin'in Rus Milli Takımı'ndaki görevini de sürdürmek istemesi üzerine transferin gerçekleşmediği belirtildi.

    Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Başarılı Rus teknik adam Evgeniy Pashutin'i listenin ilk sırasına koyduk. Maddi konularda da anlaşma sağladık. Ancak Pashutin'in, bizim takımımızla birlikte Rus Milli Takımı'ndaki görevini de sürdürmek istemesi, tamamen el sıkışmamıza engel oldu. Evgeniy Pashutin gibi Rus basketbolunda önemli bir yeri ve görevi olan bir antrenörün bu tercihini saygıyla karşıladık. Kendisine, Trabzonspor Medical Park'a gelmek konusunda gösterdiği yoğun ilgi ve isteğe teşekkür edip, tamamen bize konsantre olacak bir koçla çalışacağımızı bildirdik.” denildi.

    Tüm mesaisini Bordo-mavili takıma ayırabilecek, hedeflerine uygun, kariyerli bir antrenörü takımın başına getirmek için çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklama, şu ifadelerle sonlandı: “Tüm taraftarlarımızın ve camiamızın, Türkiye Basketbol Ligi ve FIBA Eurochallenge Cup'ta başarılara koşan bir Trabzonspor Medical Park izletmek için bugüne kadar harcanan çabaların, misliyle sürdüğünün bilinmesini isteriz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri