Trabzonspor, Halilhodzic’in Sözleşmesini Feshetti

Trabzonspor Kulübü, sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.Bordo-mavili yönetim, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında bugün yaptığı toplantıda, Halilhodzic...

Trabzonspor Kulübü, sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

Bordo-mavili yönetim, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında bugün yaptığı toplantıda, Halilhodzic ile yollarını ayırma kararı almıştı. Yönetimin kararının ardından Boşnak teknik adamla bir araya gelen Hacıosmanoğlu, kararı kendisine iletti. Görüşmede karşılıklı varılan anlaşma ile yolların ayrılması kararlaştırdı.

Halilhodzic ile yolların ayrılması bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamayla da resmen duyuruldu. Kulüp sitesinde yer alan açıklamada, “Teknik Direktör Sayın Vahid Halilhodzic ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda karşılıklı mutabakata varılmıştır. Göreve başlarken ve görev süresi içinde gösterdiği uyumlu çalışmalar, anlayış ve fedakârlıklar nedeniyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında da Sayın Vahid Halilhodzic’e başarılar dileriz.” denildi.

Bordo-mavililerin yarınki Torku Konyaspor maçına eski hocalarından Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkması bekleniyor.

Trabzonspor’un teklifte bulunduğu ve ön anlaşmaya vardığı eski hocalarından Ersun Yanal ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri