Trabzonspor, Güç Depoluyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında 22 Kasım'da deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan Mehmet...

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında 22 Kasım'da deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan ile izinli Constant katılmadı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan kaleci Onur Kıvrak ve kadro dışı olan Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu da çalışmada yer almadı. Bordo-mavili futbolcular, bu sabahki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyon salonunda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Göreve başladığı günden beri takımın eski verilerini analiz eden teknik direktör Ersun Yanal, kondisyon ve kuvvet açısından eksik gördüğü için oyuncularına bu yönde çalışmalar yaptırıyor.

Trabzonspor, saat 18.00’de yapacağı ikinci antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri