Trabzonspor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından devam etti.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan...

Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından devam etti.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Belkalem, Medjani, Waris ve Yatabare katılmadı. Milli takım kamplarından dönen Kevin Constant ve Avraam Papadopoulos ise bugünkü çalışmada yer aldı. Transfer döneminin son gününde kadroya katılan Yunan futbolcu Papadopoulos, yeni takımıyla ilk kez antrenmana çıkmış oldu.

Teknik patron Halilhodzic, antrenman öncesi saha içerisinde yaptığı toplantıda, tecrübeli savunmacıyı takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Fenerbahçe maçıyla ilgili talebelerine uyarılarda bulunan Boşnak teknik adam, final niteliğindeki zorlu müsabakada ellerinden gelinin fazlasını yapmalarını istedi. Takımdaki sakat oyuncu sayasının fazlalığından dert yanan Halilhodzic, "Ağlamak, sızlanmak ve bazı şeylerin arkasına sığınmak yok. Fenerbahçe maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam, takımla yaptığı toplantının ardından, sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu'yla da yaklaşık 10 dakika özel bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ile Aykut Demir ile gribal enfeksiyon geçiren Fatih Öztürk salona geçerek burada çalışmaya devam etti.

Tedavileri devam eden Cardozo ve Bosingwa ise takımdan ayrı koşu yaptı. Cardozo ve Bosingwa'nın Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı ve maça yetişme ihtimallerinin yüksek olduğu belirtildi. Mustafa Yumlu ile Aykut'un ise haftasonu forma giyme ihtimallerinin düşük olduğu öğrenildi. Hafif sakatlığı nedeniyle milli takım maçlarında riske edilmeyen ve erken dönen Kevin Constant'ın da Fenerbahçe maçında oynayabileceği kaydedildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri