Trabzonspor, Belçika'da Zirve Mücadelesi Verecek

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, gruptaki 4'üncü maçında deplasmanda Belçika'nın Lokeren takımı ile karşılaşacak. Grup liderliğini kovalayan Trabzonspor, Lokeren'i yenerek iddiasını sürdürmek istiyor. Mücadele 22.05'ten...

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, gruptaki 4'üncü maçında deplasmanda Belçika'nın Lokeren takımı ile karşılaşacak. Grup liderliğini kovalayan Trabzonspor, Lokeren'i yenerek iddiasını sürdürmek istiyor.

Mücadele 22.05'ten itibaren D-Smart Smartspor'dan naklen ekranlara gelecek. Maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini yapacak.

Lokeren Bu sezon 14'üncü haftası geride kalan Belçika Birinci Ligi'nde 23 puanla 4'üncü sırada bulunuyor. Temsilcimiz Trabzonspor ise üst üste kaybettiği puanlar sonrası 12' inci sırada yer alıyor.

Karşılaşma öncesi UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda ise Polonya temsilcisi Legia Varşova 9 puanla ilk sırada bulunuyor. İkinci Trabzonspor'un 6, üçüncü Lokeren'in ise 3 puanı bulunuyor. Son sırada yer alan Metalist Kharkov'un ise henüz puanı bulunmuyor.

Temsilcimiz L grubunda oynadığı 3 maçta toplam 4 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. Belçika ekibi Lokeren ise 1 gol atıp 3 gol yedi. Belçika ekibinde orta saha oyuncusu Hans Vanaken cezası nedeniyle oynayamayacak. Trabzonspor'da ise sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Ferhat Yazgan, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ile kadro dışı kalan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru kadroda yer almayan isimler oldu.

YABANCILARDAN OLUŞAN KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in, Lokeren maçında sahaya süreceği kadroda sürpriz bir isim beklenmiyor. Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler'e isimleri UEFA listesinde olmadığı için görev veremeyecek Boşnak teknik adamın, kadrodaki 8 yabancı oyuncuyu görevlendirmesi, Türk oyunculardan ise kalede Fatih Öztürk, sol bekte Musa Nizam ve orta sahada Mehmet Ekici'yi oynatması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un zorlu karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadapoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri