Trabzonspor, Avrupa'da Huzur Arıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda perşembe günü deplasmanda oynayacağı Lokeren maçı için Belçika’ya gitti. Grupta 6 puanla ikinci sırada bulunan bordo-mavililer, sahasında 2-0 yendiği rakibini deplasmanda da yenerek gruptan çıkma...

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda perşembe günü deplasmanda oynayacağı Lokeren maçı için Belçika’ya gitti. Grupta 6 puanla ikinci sırada bulunan bordo-mavililer, sahasında 2-0 yendiği rakibini deplasmanda da yenerek gruptan çıkma adına büyük bir adım atmak istiyor.

Saat 10.10’da özel uçakla Trabzon Havalimanı’ndan hareket eden Trabzonspor kafilesinde, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve basın mensuplarından oluşan 110 kişi bulunuyor.

Bordo-mavili ekipte kaleci Onur Kıvrak, Aykut Demir ve Deniz Yılmaz sakatlıkları, Özer Hurmacı, Serdar Gürler, Ferhat Yazgan ve Mustafa Akbaş UEFA listesinde yer almadıkları, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ise kadro dışı oldukları için Belçika’ya götürülmedi. Savunmanın solunda yaşanan sıkıntılara rağmen bir türlü kadroda kendisine yer bulamayan ve teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yıldızı barışmadığı iddia edilen İshak Doğan da kafilede yer aldı. Çeşitli sebeplerden dolayı 9 futbolcuyu Lokeren deplasmanına götüremeyen Fırtına, kalan 18 futbolcuyla maç kadrosunu ancak oluşturabildi. Bordo-mavililerin Lokeren maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor; Fatih Öztürk, İbrahim Demir, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan, Avraam Papadapoulos, Mehmet Ekici, Kevin Constant, Majeed Waris, Salih Dursun, Jose Bosingwa, Esseid Belkalem, Musa Nizam, Carl Medjani, Oscar Cardozo, İshak Doğan, Fatih Atik, Mustafa Yatabare ve Sefa Yılmaz.

KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKMA ADINA BÜYÜK BİR AVANTAJ SAĞLAYACAK

Rusya'nın Rostov takımını 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla geçerek UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına kalmayı başaran Trabzonspor, L Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Ukrayna takımı Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmişti.

İkinci maçında ise sahasında Polonya ekibi Legia Varşova'ya 1-0 kaybeden uborndo-mavililer, ardından yine Avni Aker'de ağırladığı Belçika temsilcisi Lokeren'i ise 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. L Grubu'nda 6 puanla 9 puanlı Legia Varşova'nın ardından ikinci sırada yer alan temsilcimiz, perşembe akşamı deplasmanda oynayacağı Lokeren maçını da kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri