Trabzonspor, 8 Eksikle Çalıştı

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları...

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Onur Kıvrak ve Deniz Yılmaz ile milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan ile Kevin Constant katılmadı. Tedavileri devam eden Aykut Demir ve Mustafa Yumlu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik patron Vahid Halilhodzic, daha sonra da sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu, Constant ve Aykut ile bir süre daha görüştü. Görüşmenin ardından Constant idman sahasından ayrılırken Mustafa ile Aykut takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo mavili diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda, koşu ve tep pas çalışması yaptı.

CONSTANT'IN SAKATLIĞI CİDDİ

Bu arada, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Legia Varşova maçında sakatlanan Kevin Constant'ın 3-4 hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi. İdman sahasına sol bacağı sargılı olarak gelen tecrübeli futbolcunun sakatlığıyla ilgili Legia Varşova maçından sonra yapılan açıklamada, sol ayak bileğinde ödem oluştuğu belirtilmişti.

Constant’ın daha sonra çekilen MR'da ayak bileğinde kırık tespit edildiği kaydedildi. Tedavisine başlanan futbolcunun, yaklaşık bir ay takımdan ayrı kalabileceği öğrenildi. 2 haftalık milli maç arasında tedavisi gerçekleştirilecek Constant'ın, Mersin İdmanyurdu maçından sonra çalışmalara başlayabileceği öngörülüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri