Trabzonspor: 0 – Mersin İdmanyurdu: 0 (İlk Yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Ali Saygın ÖgelTrabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Medjani, Mustafa Akbaş, Serdar, Salih, Waris, Soner, Mehmet, CardozoMersin İdmanyurdu: Nihat, Vederson, Servet, Efe, Güven, Tita,...

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Ali Saygın Ögel

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Medjani, Mustafa Akbaş, Serdar, Salih, Waris, Soner, Mehmet, Cardozo

Mersin İdmanyurdu: Nihat, Vederson, Servet, Efe, Güven, Tita, Sadiku, Oktay, Murat Ceylan, Nakoulma, Futacs

Sarı kartlar: DK. 29 Murat Ceylan, Dk. 35 Güven (Mersin İdmanyurdu)

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.

Trabzonspor’da kaleci Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan ve Musa Nizam sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi maçında yaşadıkları sakatlık sonrası bu maçta oynayıp oymayacakları belirsizliğini koruyan Kevin Constant ile Avraam Papadopoulos ise yedek soyundu.

Musa Nizam’ın yokluğunda savunmanın solunda görev yapması beklenen İshak Doğan ise teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından maç kadrosuna alınmadı.

Papadopoulos’un yokluğunda savunmada Belkalem’in yanında Medjani’yi oynatan Boşnak hoca, sol bekte ise Mustafa Akbaş’ı görevlendirdi. Daha önce Medvani’nin görev yaptığı önlibero mevkiinde ise Salih Dursun forma giydi. Daha öncesi maçlarda sağ kanatta Sefa’yı oynatan teknik patron Vahid Halilhodzic, bu oyuncuyu yedek soyundururken, yerine Serdar Gürler’i ilk 11’de sahaya sürdü.

AVNİ AKER YİNE BOŞ KALDI

Bu sezon Passolig uygulamasının da etkisiyle maçlara fazla ilgili göstermeyen bordo-mavili taraftarlar, Mersin müsabakasında da takımlarına yine yalnız bıraktı. Yağmura rağmen stada gelen az sayıdaki taraftar takımlarına destek oldu. 10 civarında Mersin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek oldu.

Bu arada, yaşadığı sakatlık sonrası en az 6 ay sahalarda uzak kalacağı açıklanan ve önceki gün İstanbul’da ameliyat olan bordo-mavililerin milli kalecisi Onur Kıvrak, bu gün taburcu oldu. Rehabilitasyon süreci başlayan Onur’un 6 ay sonra antrenmanlara başlaması bekleniyor.

5. dakikada Mehmet Ekici’nin soldan kullandığı köşe vuruşuna ceza sahası içerisinde Belkalem kafayı vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

13. dakikada Mehmet Ekici’nin ceza sahası önünden yerden şutunda top az farkla yandan auta gitti.

14. dakikada Serdar’ın sağdan ortasına Waris altı pas içerisinde kafayı vurdu iyi uzanan kaleci Nihat, meşin yuvarlağı kornere attı.

33. dakikada Mehmet Ekici’nin sol taraftan kullandığı serbest vuruşta Waris ceza sahası içerisinde kafayla dokunda, kaleci Nihat son anda topu kornere yumrukladı.

45. dakikada bir pozisyonda yerde kalan Mustafa Akbaş, maça devam edemedi. Genç futbolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Müsabakanın ilk yarısında gol olmadı ve devre 0-0 sona erdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri