Trabzonluların Üner 'korku'su

Gözünü BEKO Basketbol Lig'ine diken Torku Selçuk Üniversitesi kendinden emin. Temsilcimizin en büyük avantajı ise Halil Üner'in Trabzonspor'u yakından tanıması. Trabzon takımının en büyük korkusu ise Halil Üner

Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off'ta eşleştiği rakibi Trabzonspor Basketbol'u yakından tanıyor. Normal sezonda rakibiyle oynadığı iki maçı da kazanan sarı-mavilillerin hocası Halil Üner sezonun ilk yarısında Trabzonspor Basketbol'u çalıştırmıştı. Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü Trabzonspor Basketbol ile Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak olan Play-Off serisi ilk maçının hazırlıklarına başladı. Play-Off'un en önemli şampiyonluk adayı olan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi taraftar desteğini de arkasına alarak bu maçı kazanmak istiyor. Halil Üner yönetiminde yapılan antrenmanlarda oldukça hırslı oldukları gözlenen oyuncuların Play-Off öncesinde moralleri iyi. Normal sezonda son oynadığı 6 maçı da kazanan Üniversite yakalanan iyi havayı devam ettirmenin peşinde. Torku Selçuk Üniversitesi'nin haftasonu oynanacak Trabzonspor Basketbol maçında en büyük kozu taraftarı olacak. Üniversite'nin bir diğer avantajı ise antrenör Halil Üner. Sezona Trabzonspor Basketbol takımının başında başlayan Üner rakibi yakından tanıyor. Üner ilk yarının sonuna doğru Trabzonspor Basketbol ile yollarını ayırmış ve Torku Selçuk Üniversetesi ile anlaşmıştı. Kadrosunu kendi kurduğu Trabzonspor Basketbol'a karşı sezon ortasında devraldığı Üniversite ile mücadele edecek olan tecrübeli hoca için bu maç ilginç bir deneyim olacak. Rakip takımın bütün zaaflarını ve eksikliklerini bilen ve camiayı yakından tanıyan Üner'in imha planı Selçuk Üniversitesi'nin en büyük kozlarından biri olacak. Ayrıca Göztepe maçında oynamayan yeni transfer Bernard King Trabzonspor Basketbol maçında takımdaki yerini alabilecek.

TORKU SELÇUK-TED KOLEJİ

Torku Selçuk Üniversitesi Trabzonspor Basketbol maçının hazırlıklarına devam ederken bugün TED Koleji ile özel bir hazırlık maçı yapacak. Trabzonspor Basketbol maçı öncesi takımı sahada denemek isteyen teknik heyet yeni transfer Bernard King'in sisteme uyumunu görecek. Son oynanan Göztepe Basketbol maçının ardından konuşan Halil Üner taraftardan destek istedi. Hedefe çok yaklaştıklarını söyleyen Üner, “Ben son 2 aydır buradayım. Takım olarak tek hedefimiz 1. Lig’e çıkmak. Göztepe’yi yenerek saha avantajını elimize aldık. Artık top seyircide. Seyircinin bundan sonraki maçlarda solonu tamamen doldurmasını istiyorum. Tüm şehir Torku Selçuk Üniversitesi’nin başarısı için kenetlenmeli. Güzel bir birliktelik ile bu takımı 1. lig’e çıkarmalıyız” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri