Trabzon final maçı

Üniversitespor hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-mavililerin çiçeği burnunda hocası Özmeriç, inanç, birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğini söyledi

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi A Grubu’nun zirve için inatçı ekibi Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü konuk edeceği Trabzonspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanırken, Sarı-mavililerin deneyimli koçu Hasan Özmeriç, “Konya’da şampiyonluğa inanmış müthiş bir yönetim, sporcu ve taraftar topluluğu ile karşılaştım. Bu inanç birlik ve beraberlik başarıyı getirecektir. 4-5 hafta içerisinde arzu ettiğimiz kendi oyunumuzu salona yansıtacağız” dedi.

Cumartesi günü ağırlayacakları Trabzon maçının gerçek bir final maçı olduğunun altını çizen Özmeriç, “Konya’da müthiş bir atmosfer ile karşılaştım. Bu hava insanı adeta büyülüyor. Daha önceleri Konya’nın rakibi olarak bu şehre gelirken gerçekten etkilenirdim. Çünkü bizim gibi pek çok takımında ligde seyircisi ile bütünleştiği ve rakiplerine korku saldığı bir Karşıyaka bir de Selçuk deplasmanı vardı. Şimdi biz bu atmosferde rakiplerimizi ağırlamaya çalışıyoruz.
Trabzon maçı ile bende ilk defa seyircimizin önüne çıkacağız. Rakip güçlü ve gücünü de bugüne kadar ortaya koyduğu oyun aldığı sonuçlarla ispat etmiş bir takım. Trabzon geçen yıl kaçırdığı Beko Basketbol Ligi’ne bu yıl çıkmak istiyor. Bizim de hedefimiz aynı. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçı kazanmaktan başka bir sonucu düşünmüyoruz. Çalışmalarda sporcularımda ki istek arzu en üst düzeyde. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ancak istediğimiz düzen basketbolunu sahaya gerçek anlamda yansıtabilmek için biraz süreye ihtiyacımız var. 4-5 hafta içerisinde arzulanan Selçuk Üniversitesi olacağımıza inanıyorum. Sporcularımız aşırı istekleri ile kısa sürede kendi sistemimize uyum gösteriyorlar. Buda bizim işimizi kolaylaştırıyor.
Konya spor camiası bize bu maçta gereken önemli tribün desteğini verdiği takdirde bizde arzulanan oyunu sergileyip maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Takım kaptanları İbrahim Öztürk ile Murat Yolcu ise arkadaşlarının istim üzerinde olduğunu söyleyerek, “Yeni hocamız ile yepyeni bir takım olduk. Şimdi hedefe daha inanmış ve kenetlenmiş durumdayız. Tam kadro halinde sahaya çıkıp taraftarlarımızın desteği ile rakibimizi yeneceğiz” dediler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri