Tpao Futbol Sahası, Bitme Aşamasına Geldi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) içerisinde yaklaşık bir yıldır geceli gündüzlü çalışılarak yapılan doğal çim saha bitme aşamasına geldi.Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Gökan Akın, sahanın son rötuşları ile...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) içerisinde yaklaşık bir yıldır geceli gündüzlü çalışılarak yapılan doğal çim saha bitme aşamasına geldi.

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Gökan Akın, sahanın son rötuşları ile ilgili çalışma arkadaşlarından bilgi aldı. Sahanın en kısa sürede bitirileceğini belirten Petrolspor 2. Başkanı Cemil Arıkan, "Saha ile birlikte sayın genel müdürümüz ve bölge müdürümüzün destekleri sonucu yarının teminatı olan Batmanlı çocuklarımıza daha sağlıklı spor imkanı sağlayabilmek için, doğal çim saha ile birlikte bir çok tesisimiz devreye girecektir. Çim sahanın kullanılması için bize her hangi bir talep gelirse kararı verecek olan TPAO yönetimidir. Yönetimin uygun görmesi halinde imkanlar çerçevesinde doğal çim saha kullanılabilir." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri