Tozoğlu rakipsiz başkan seçildi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi, 17’inci dönem Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda, Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu yeni başkan seçildi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi, 17’inci dönem Olağan Genel Kurulu, oda başkanlığında düzenlendi. Genel kurula, Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici ve çok sayıda davetli katıldı. Mevcut Başkan Aziz Hakan Altun, aday olmadı. Tek liste gidilen genel kurulda, Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, başkan seçildi.

ÜYESİNE RAĞMEN DEĞİL ÜYESİYLE BİRLİKTE

MMO Konya Şube Başkanı Erdal Tozoğlu, yapacağı çalışmalarla meslektaşlarına layık olacağını belirtti. Tozoğlu, “17’inci dönem seçimlerimizle göreve gelecek yönetim kurulumuzla, il ve ilçe temsilcilik yürütme kurullarımızla ve personelimizle camiamıza layık olmak için özverili ve gayretli bir şekilde çalışacağımızı, kıymetli başkanımız Aziz Hakan Altun’un bıraktığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için çaba sarf edeceğimizi burada belirtmek istiyorum. Yoğun çalışma temposunda danışmanlar kurulu üyelerimiz, komisyon üyelerimiz, işyeri temsilcilerimiz ve diğer tüm üyelerimizin görüş ve önerilerini değerlendirip ‘üyesine rağmen değil üyesiyle birlikte’ anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Erdal Tozoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birlikte güçlü ve etkin olmak, mesleğimize itibar kazandırıp verimli bir çalışma ortamı sağlamak, gerek mesleki gerekse toplumsal alanlarda sunduğumuz hizmetleri geliştirip iyileştirmek, üyelerimizin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözebilmek, kısacası yer aldığımız her alanda sesimizi sonuna kadar duyurmak ve haklarımızı savunmak için mücadele edeceğiz. ‘Önce vatan’ diyerek, yıkıcı değil yapıcı olan bir anlayışla, ülke ve bölgemizdeki gelişmeleri takip edeceğiz. Bu doğrultuda ülke ve bölge çıkarlarını önde tutan her türlü projeye destek olacağız. Konya’mızda bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile görüşerek, bölgemiz için projeler üretmeye ve çözümler sunmaya gayret göstereceğiz.”

MESLEKTAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZDÜK

16’ıncı dönem MMO Şube Başkanı Aziz Hakan Altun, meslektaşlarının her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Altun, “Bizlerde önceki dönemler gibi elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizim mesleğimiz, bir ülkenin kalkınmasındaki en önemli faktörlerden olduğunu belirtmek istiyorum. Elimizden geldiğince meslektaşlarımızı en iyi şekilde her alanda temsil etmeye çalıştık. Her alanda odamızı temsil ederek çeşitli çalışmalar yaptık. Bunları yaparken mesleğimizin itibarını korumak ve artırmak için çaba gösterdik. Meslektaşlarımız sorunlarını dile getirdiğinde çözümler üreterek yardımcı olduk. Biz bu dönemde yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde her zaman meslektaşlarımızın yanında olduk. Yeni dönemimiz hepimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri