Toruk Konya’da mesai başladı

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol’da ikinci yarının ilk maçında oynanacak zorlu Anadolu Efes maçının hazırlıkları başladı.

Devre arası kampını tamamlayarak Konya’ya dönen Torku Konyaspor Basketbol da Anadolu Efes maçı hazırlıkları dün başladı. Yeşil-beyazlı ekip  bir günlük izinin ardından Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda toplanarak zorlu maçın çalışmalarına başladı.  Torku Konyaspor 1 Şubat Pazartesi günü oynayacağı maça bir hafta boyunca yoğun bir şekilde hazırlanacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 1 Şubat Pazartesi saat 18.00'de oynanacak olan Torku Konyaspor Basket - Anadolu Efes maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatı tüm tribünler için 10 TL olarak belirlendi. Mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar biletleri Nadda Cafe ve internet üzerinden www.biletway.com üzerinden temin edebilir. Torku Konyaspor yönetimi yeşil-beyazlı taraftarlara jest yaparak biletlerde indirim yaparak maçın biletlerini 10 TL olarak açıkladı.

SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYOR

Torku Konyaspor  deplasmanda farklı yenildiği Anadolu Efes’i sahasında ve seyircisi önünde mağlup etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu rakibi karşısında her maç salonu dolduran taraftarının da desteğini alarak ikinci yarıya galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri