Torku Selçuk’un rotası Karşıyaka

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde gözler hafta sonu evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına çevrildi.

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde gözler hafta sonu evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına çevrildi. Geride kalan haftada Fenerbahçe’ye yenilen sarı-mavili ekip, lig lideri Banvit’e ilk yenilgisini tattıran Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. İzmir temsilcisi geride kalan haftada sahasında ligin kayıpsız lider Banvit’i 81-75 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Torku Konya Selçuk Üniversitesi sahasında gösterdiği başarılı performansı zorlu rakibi karşısında da devam ettirmek istiyor. Sarı-mavili ekipte Yunus Akçay önceki gün ameliyat oldu. bu oyuncu Pınar Karşıyaka ve Trabzon maçlarında takımdaki yerini alamayacak.

TURHAN: BASİT VE BİREYSEL HATALAR MAÇI KOPARDI

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sorumlusu Tunahan Turhan Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak ufak tefek küçük hatalar sonucu maçın koptuğunu ifade etti. Turhan, “Sonuçta oynadığınız takım Fenerbahçe. Kötü başladık. Ardından toparlandık. Uzun süre başa baş mücadele ettik. Ama 3. çeyreğin sonu maçın kırılma noktasıydı. Hem bireysel hata hem de basit hakem hataları ile maç bir anda 10-15 farka ulaştı. Hakemleri tartışmak istemiyoruz. Evet hakemler hata yapmıştır ama kasıt olduğunu düşünmüyorum. Biz kendi bireysel hatalarımıza odaklanmalıyız. Cengiz hoca da maç sonunda söyledi. Bazı taktik hatalarımız vardı diye. Genel olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ama sonuçta mağlup olduk. Yeni transferlerimiz forma giydi. Özellikle Delininkaitis çok iyi performans gösteriyor. Zaten kalitesi ve kariyeri belli olan bir oyuncu. Takıma katkısı 2. maçtan fark ediliyor. Onun gelişi ile DeWries'in performansında düşüş olduğu yönünde görüşler var. Ben bu fikre katılmıyorum. Eğer bir düşüş söz konusu ise bunun sebebi rakiplerin DeWries'e önlem almasından kaynaklanıyor. Önümüzde bir Karşıyaka maçı var. Biz zorlu bir periyota girmiştik. Bu sürecin 2 maçını kaybettik. Bu hafta evlerinde namağlup lider Banvit'i mağlup ettiler. Önceki hafta da Türk Telekom'a yenilmişlerdi. İstikrarsız bir görüntü çiziyorlar. Belirli bir çizgileri yok. Biz ev sahibi olmanın avantajını da kullanarak Karşıyaka'yı yenmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri