Torku Selçuk'un ilk yarı karnesi

Torku Selçuk Üniversitesi’nde ligde ilk yarının tamamlanması ardından 8 saat 4 dakika 44 saniye ile sahada en uzun kalan isim Sean Williams oldu.

Beko Basketbol  Lig’inde ilk yarının tamamlanması ardından istatistikler açıklandı. Sarı mavili takımda en çok sahada kalan isim Sean Williams olurken, takım sayı lideri Troy Gillenwater, asist lideri ise Hakan Köseoğllu oldu.

SEAN SAHADAN ÇIKMADI

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin “problem çocuğu” Sean Williams ilk yarıda 15 maçta da sahada yer aldı. Sean gibi Troy Gillenwatter ve Hakan Köseoğlu’da 15 maçta görev yapan isimler oldu. Sahada 8 saat 4 dakika 44 saniye kalan Sean Williams’ı 7 saat 57 dakika 29 saniye ile Hakan Köseoğlu takip eti.3. sırada ise 7 saat 9 dakika 59  saniye ile Troy De Vries yer aldı.

TROY’LAR SAYININ EFENDİLERİ

Selçuk Kartalları’nda sayı yükünü ise ilk yarıda Troy Gillenwater ve Trooy De Vries çekti. Troy Gillenwater 18,2 sayı ortalaması ile takımının sayı lideri unvanını elinde tutarken 15 maçta 2273 sayı kaydetti. Troy De Vries ise 217 sayı ile Gillenwater’ın en yakın takipçisi konumunda.  %62,7 başarı oranı ile 2 sayılık atışlarından lideri Gillenwater olurken, %45,1 başarısı ile Troy De Vrşes ise 3 sayılık atışların lideri konumunda ilk yarıyı tamamladı.

EN İYİ İKİNCİ ADAM, HAKAN

Sarı mavlilerde ilk myarıda sahada en çok kalan ve ciddi bir yük taşıyan Hakan Köseoğlu, 15 maçlık seride yaptığı 86 asist ile takımın en çok asist yapan ismi oldu.50 asist ile oyuncuyu Troy De Vries takip ederken, 3. sıra ise  29 asist ile Sean’ın oldu.

HIRÇIN ÇOCUK SEAN

Selçuk Üniversitesi ilk yarıyı 323 faul ile kapattı. Takımın en çok faul yapan ismi ise 49 faul ile Sean Williamss oldu. Sean’ın ardından ise Troy Gillenwater 45 faul, Hakan Köseoğlu ise 42 faul yaptı. Sean Williams faul’de olduğu gibi blokta da takımın öen iyisi olmayı başardı. Oyuncu ilk yarıda 58 blok yaptı. Sean dışında blok sayısında iki hanelere hhgeçen sarı mavili bir oyuncu bulunmuyor.

LİDERLER BİR ARADA…

Torku Konya Selçuk Üniversitesi oyuncuları ligde de bazı istatistiklerde zirveyi bırakmadı. Troy Gillenwater attığı sayılarla toplam ve ortalama sayı liderliğinde 3. Sırada yer aldı. Hakan Köseoğlu ise toplam asist sıralamasında 5., ortalama asist sayısında ise 4. oldu. Tecrübeli issim toplam ve ortalama top kaybında da ligin zirvesinde yer aldı. Rekora koşan Sean Williams ise toplam ve ortalama blok sayısında liderliğine devam ediyor. Sean devreyi 58 blok ile tamamladı. Sean aynı zamanda toplam top çalmada 3., ortalama top çalmada ise 1. sırada.

NİHAT EERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri