Torku Selçuk'ta umutlar sürüyor

Play-Off çeyrek final ilk maçında kendi evinde ağırladığı Trabzonspor Basketbol'a mağlup olarak avantajını yitiren Torku Selçuk Üniversitesi'nde umutlar tükenmedi.

Play-Off çeyrek final ilk maçında kendi evinde ağırladığı Trabzonspor Basketbol'a mağlup olarak avantajını yitiren Torku Selçuk Üniversitesi'nde umutlar tükenmedi. Sarı-mavili ekip yarın deplasmanda oynayacağı serinini ikinci maçını kazanıp tur şansını üçüncü maça taşımak istiyor

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off çeyrek final ilk maçında kendi evinde Trabzonspor Basketbol'a mağlup olmuştu. Hesapta olmayan bu mağlubiyetin ardından moraller bozulurken teknik heyet yarın oynanacak serinin ikinci maçı için oyuncuları motive etmeye çalışıyor. Torku Selçuk Üniversitesi Trabzon'da oynanacak ikinci maçı kazanarak seriyi üçüncü maça taşımak istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi yarın oynanacak olan maçı kazanırsa normal sezonu rakibinin üstünde tamamlaması nedeniyle üçüncü ve son maç Torku Arena'da oynanacak. Antrenör Halil Üner 'henüz hiç birşey bitmiş' değil açıklaması yaparken deplasmanda Trabzonspor Basketbol'u yenebileceklerini oyuncularına inandırmaya çalışıyor.

CLARK MI, KİNG Mİ?

Kadrosunda 3 yabancı oyuncu bulunduran ve kurallar gereği bu oyunculardan yalnızca 2'sini maç kadrosuna alabilen Torku Selçuk Üniversitesi'nde yarın oynanacak Trabzonspor Basketbol maçında kimin oynayacağı merak konusu oldu. Granger'in yeri garanti olarak görülürken Halil Üner'in Clark ve King ikilisinden hangisini tercih edeceği belli değil. Cumartesi günü Torku Arena'da oynanan maçta Torku Selçuk Üniversitesi formasını ilk kez giyen Bernard King beklenileni verememiş ve takıma uyum sağlayamamıştı. Kritik anlarda çemberden dönen King son 6 haftadır maçları büyük farklarla kazanan Üniversite'nin ritmini bozduğu gerekçesiyle eleştirilmişti. Diğer tarafta ise sezon boyunca bütün maçlarda forma giyen Clark var. Trabzonspor Basketbol maçında, sezon boyunca bir çok maçta takımını kurtaran oyuncu olan Clark'ın eksikliği hissedilmişti. Yarın oynanacak olan Play-Off çeyrek final ikinci maçında karoda hangi oyuncunun olacağı merak konusu. Halil Üner son oynanan Trabzonspor Basketbol maçının ardından yaptığı açıklamada bütün eleştirilere rağmen King'in perfrmansını beğendiğini söylemiş ve King'i sahanın takımın en iyisi olarak nitelendirmişti.

BÜTÜN MAÇLAR YARIN

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçları yarın oynanacak. Trabzonspor'a ilk maçta yenilen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversite'si bu defa rakibi ile deplasmanda karşılaşacak. Kendi evinde oynadığı maçta Best Balıkesir Basketbol'a 64-67 kaybeden Mackolic.com Uşak Üniversitesi ise ikinci maça rakibinin evinde çıkacak. İlk maçların en rahat galibiyetini alan takım olan Yeşilgiresun Belediye Darüşşafakaya konuk olurken, Akhisar Belediye Maliye Milli Piyango deplasmanına çıkacak.


YUNUS ALTINBEYAZ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri