Torku Selçuk'ta son rötuşlar

Torku Selçuk Üniversitesi yarın sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-mavili ekip artık istikrarlı bir çıkış yakalamanın planlarını yapıyor

Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.sarı-mavili ekip bugün yapacağı çalışma ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oynadığı 29 maçta 13 galibiyet 16 yenilgi aldı. İstanbul temsilcisi 42 puanla 11. sırada bulunuyor.İstanbul Büyükşehir Belediyespor geride kalan haftada sahasında Best Balıkesirspor'u yenerek moral buldu.Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ise zorlu maça Gelişim Koleji galibiyetinin morali ile çıkacak.
Son 5 haftaya girilen Basketbol İkinci Ligi’nde zirve mücadelesi nefesleri kesiyor. Ligin zirvesinde yer alan Uşak Üniversitesi ile Yeşilgiresun’un kaybetmesi ile üst sıralar iyice karıştı.

Basketbol İkinci Ligi’nde son haftalar büyük bir heyecana sahne oluyor. İki yabancılı sistemde tarihin en zor sezonunun yaşandığı ligde, favori bir takım bulunmazken, Beko Basketbol Ligi için tam 8 takım birbiri ile yarışıyor. 29. hafta heyecanının yaşandığı bu hafta oynanan maçlarda ligin zirvesinde yar alan takımların mağlup olmaları, aşağıdaki takımların iştahını kabarttı. Ligin ilk iki sırasını paylaşan Uşak Üniversitesi ile Yeşilgiresun Belediyesi’nin mağlup olduğu haftada ilk 2 sıra için yarış iyice kızıştı. Zirve iddialarını sürdüren Maliye Milli Piyango, Trabzonspor, Torku Selçuk Üniversitesi ve Akhisar Belediyesi, haftayı galibiyet ile kapatarak son 5 haftaya girilen ligde kayıp vermedi Basketbol İkinci Ligi’nde 29. haftasında galip gelen takımların performanslarını incelediğinde Maliye Milli Piyango’dan Hakan Yapar 11 sayı, 11 ribaunt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Jayme Miller 23 sayı, 10 ribaund, Darüşşafaka takımından ise Laron Dendy 19 sayı, 14 ribaund ile double-double yaparak dikkat çekici istatistiklere imza attılar.

POTADA 30. HAFTA BUGÜN BAŞLAYACAK

Ligde 30. haftanın perdesi bugün oynanacak Gelişim Koleji-Maliye Milli Piyango maçıyla başlayacak. Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Haftanın programı şu şekilde: Bugün:  14.30 Gelişim Koleji - Milli Piyango. Yarın:  16.00 Pİ Koleji - Final Gençlik,16.00 Pertevniyal - İzmir BŞB., 16.00 B. Balıkesir – Vestel,  16.00 Torku Selçuk. - İstanbul BŞB., 17.00 İstanbulspor – Darüşşafaka, 17.00 Yeşilgiresun – Trabzonspor,  18.00 Akhisar Bld. - Bandırma Kırmızı. Pazar: 15.00 Uşak Üniv. - Göztepe

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri