Torku Selçuk umutlu

2010-2011 sezonu için takımı ve yönetimi ile yepyeni bir yüze bürünen T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezondan umutlu
Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon öncesi oldukça umutlu. Hafta başında yapılan genel kurulda Konya’nın her kesimini kapsayan çok önemli bir yönetici topluluğuna kavuşan Sarı-mavili ekip, bu sezon Beko Basketbol Ligi hasretini dindirmek istiyor.
Şehrin iş ve spor dünyasının önemli isimlerinin Torku Selçuk Üniversitesi çatısı altında buluştuğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak güçlü bir yönetim kurulu oluşturma gayesiyle yaklaşık bir aydır yoğun bir şekilde çalışmaktaydık. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte listemizde yer almasını arzuladığımız dostlarımıza teklif götürdük. Sağ olsun hiç biri bizi kırmadı ve tayın altına ellerini sokma kararı aldılar. Sonuçta iş adamı, sanayici, avukat, akademisyen kısaca şehrin tamamını kapsayan, Konya’yı kucaklayan güçlü bir yönetim kuruluna sahip olduk. Bu Torku Selçuk Üniversitesi için büyük bir şans, büyük bir fırsattır. İnşallah bunu iyi değerlendirip hedeflediğimiz Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükseleceğiz” dedi.
Yeni yönetimle daha da güçlendiklerini söyleyen yönetici Ali Arıkoğlu, “ Yeni yönetimle birlikte daha güçle bir Selçuk Üniversitesi izleyeceğiz. Şampiyonluk hedefi ile yola çıktığmızı daha önce belirtmiştik. Yeni sezonun kazasız, sakatlıklardan uzak ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyoruz. Bu sene yine çok çetin bir lig yaşanacak; ancak bizim hedefimiz ortada. Geçen yıl tüm iyi niyetli çalışmalarımıza ve 4lü final oynamamıza rağmen Beko Basketbol Ligi hedefini kıl payı kaçırdık. İnşallah bu sezon işi baştan sıkı tutarak mutlu sona ulaşacağız, dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını baş antrenör Ayhan Kalyoncu nezaretinde sürdürüyor. Gün geçtikçe tempoyu arttıran sarı-mavili ekip ilerleyen günlerde yeni yönetimin belirleyeceği bir yerde kampa girecek. Yeni sezonda büyük hedefler koyan Torku Selçuk Üniversite ekibi moralli bir şekilde hazırlıklarını sürdürdü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri