Torku Selçuk transferi bitirdi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi son transferini yaptı. Bir süredir kısa forvet(3) arayışında olan sarı-mavililer geçen sezon Uşak Sportif forması giyen Ogün Sevinci kadrosuna kattı.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi son transferini yaptı. Bir süredir kısa forvet(3) arayışında olan sarı-mavililer geçen sezon Uşak Sportif forması giyen Ogün Sevinci kadrosuna kattı.  1988 doğumlu ve 2.00 boyunda olan Ogün geçen sezon 2,1 sayı ve 0,8 ribaund ortalamaları ile oynadı. Ülkerspor altyapısından yetişen 26 yaşındaki oyuncu daha önce Alpella, Trabzonspor, Aliağa Petkim, Oyak Renault, Olin Edirne ve Hacettepe Üniversitesi formalarını da giymişti. Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Ogün Sevinci kadrosuna katarak transferi kapattı. Selçuk Kartalları önümüzdeki hafta genç oyuncu seçimi yapmak üzere bir try out(deneme) turnuvası düzenlemeyi planlıyor

Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, yaptığı açıklamada, Uşak Sportif'ten Ogün Sevinç'i 1 yıllığına renklerine bağladıklarını söyledi.Sevinç'in 2 ve 3 pozisyonlarında oynadığını belirten Turhan, "İmkanlarımız ölçüsünde, hocamızın isteği doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdik. Kulübe ve oyuncuya hayırlı olsun. Şu an için başka bir transfer görünmüyor. Sezona iyi hazırlanıyoruz. İnşallah yeni oyuncularla başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Transfer döneminin çok hızlı geçiren ve kadrosunu en hızlı kuran takım olan Torku Selçuk Üniversitesi kaliteli kadrosuyla yeni sezona girecek. Geçen sezondan takıma katkı sağlayan birçok oyuncuyla yola devam eden sarı-mavililer, yaptığı kaliteli yabancı transferleriyle de dikkat çekti. 6 yabancı ile yeni sezonda oynayacak Selçuk Kartalları, Avrupa Kupalarına katılma hedefi ile yeni sezona başlayacak. Yöneticiler, Konya’dan gelecek güçlü destek almaları durumunda geçen sezon Uşak Sportif’in yakaladığı başarıyı kendilerinin de yapabileceğini söyledi.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin Vestel’den kadrosuna dahil ettiği Mesut Ademoğlu, yeni sezon hazırlıklarının başlamasını iple çekiyor. 1 yıl aranın ardından tekrar Basketbol 1. Ligi’ne dönen Mesut, yeni sezonda takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Torku Selçuk Üniversitesi’ne transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen deneyimli oyuncu, “Geçen sezon Vestel’de başarılı bir sezon geçirmiştim. Burada tekrar Aziz Bekir hocamla çalışacağım için mutluyum. 11 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah bizim adımıza güzel bir sezon olur. ”şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri