Torku Selçuk Pertevniyal

Torku Selçuk Üniversitesi ligin 21. haftasında bugün sahasında Pertevniyal’i konuk edecek. Torku Arena’da oynanacak karşılaşma saat 16’00'da başlayacak. Sarı-mavili ekip kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor

Basketbol Erkekler İkinci Liginde mücadele eden lider  Torku Selçuk Üniversitesi bugün evinde Pertevniyal’ı ağırlayacak. Kampus Torku Arena'da oynanacak mücadele saat 16’00 da başlayacak. Karşılaşmayı Nezihi Soydan, Mesut Dağhan, Ayhan Baykara hakem üçlüsü yönetecek.Ligin zirvesinde yer alan sarı-mavililer bu maçı da kayıpsız geçerek liderliğini sürdürmek istiyor. Temsilcimiz maça tam kadro çıkacak. Soğuk algınlığı geçiren Burak Selen’in önemli bir durumunun olmadığı ve maçta oynayabileceği öğrenildi. Son iki maçını kazanan sarı-mavililer galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Haftanın maçları şu şekilde Final Gençlik-Göztepe, İstanbul BŞB-Trabzonspor, Pİ Koleji- Akhisar BLD, Torku Selçuk-Pertevniyal, İstanbulspor-Uşak Üniv, Maliye Milli Piyango-Darüşşafaka, Best Balıkesir-Yeşilgiresun Belediye, Vestel-Bandırma Kırmızı.

SELÇUK ZOR BİR DÖNEME GİRİYOR

Bugün evinde Pertevniyal’ı ağırlayacak Torku Selçuk Üniversitesi bu maçın ardından fikstür adına zor bir sürece giriyor. Sarı-mavililer Pertevniyal maçının ardından cumartesi günü Yeşil Giresun Belediyesi’ne konuk olacak. Temsilcimiz sonraki haftalarda şampiyonluğun güçlü ekipleri Akhisar Belediyesi ve Uşak Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip Beko Basketbol Ligine giden yolda en zorlu rakipler olarak göze çarpan Akhisar Belediye, Yeşil Giresun ve Uşak Üniversitesi'ni ve bugün oynayacağı Pertevniyal maçını kazanarak bu zorlu süreci lider geçmek ve Play-Off maçları öncesinde rakiplerine gözdağı vermek istiyor.  
 
ÖTEN: ZORLU FİKSTÜRÜ EN İYİŞEKİLDE AŞACAĞIZ

Basketbol Liginin en iyi ekibi olduklarını ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Güven Öten Pertevniyal maçını kazanarak daha sonraki zorlu süreci de en iyi şekilde atlatkmak istediklerini ifade etti  Hedeflerinin 4’te 4 olduğunu belirten  Kerem Öten, “Zorlu bir periyot bizi bekliyor. Hedefimiz tüm maçları kazanmak. İçerde ve dışarıda oynayacağımız bu maçların tamamını kazarak ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Paly-Off maçları öncesinde muhtemel rakiplerimiz arasında yer alan bu takımları yenerek gözdağı vermek istiyoruz. Play-Off maçlarında aldığımız galibsiyetler bizim için büyük avantaj olacaktır. Rakiplerimizin bize olan bakış açısı daha farklı olacaktır. Yönetim ve takım olarak müthişbir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliği en iyi şekilde kullanarak sezon sonunda Beko Basketbol ligine  yükselmek istiyoruz.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri