Torku Selçuk galibiyete gidiyor

Torku Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı maç için bugün Uşak’a gidecek. Uşak Üniversitesi'ne konuk olacak sarı-mavili ekip rakibini yenerek yeni bir çıkış yakalamak istiyor

Basketbol İkinci Liginde mücadele eden  Torku Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı Uşak Üniversitesi maçı için bugün Konya'dan ayrılacak. Karayolu ile Uşak'a gidecek olan sarı-mavililer, maçın oynanacağı salonda yapacağı son çalışma ila hazırlıklarını tamamlayacak. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik bir oyuncu bulunmuyor. Üst üstte iki maçtan yenilgi ele ayrılan sarı-mavili ekip, bu maçı kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Ligde kritik haftalara giren Torku Selçuk Üniversitesi zirve yolunda yara almak istemiyor. Uşak Üniversitesi maçına iyi hazırlandıklarını belirten Antrenör Aclan Kavasoğlu, “Olin Edirne ile iyi bir hazırlık maçı oynadık. Bizim izin yararlı bir maç oldu. Uşak Üniversitesi bu ligin güçlü ekiplerinden. Zor bir maç bizi bekliyor. İki haftadır kötü bir gidişimiz var. Deplasmanda kazanarak bu kötü gidişe son vererek çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu. Transfere de değinen Kavasoğlu, takıma katkı verecek bir yabancı oyuncu arayışı içinde olduklarını söyledi.

SELÇUK HAZIRLIK MAÇINI KAYBETTİ

Ligde yarın deplasmanda Uşak Üniversitesi ile oynayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu maçın hazırlıkları kapsamında Beko Basketbol Ligi’nde 14. sırada bulunan Olin Edirne ile oynadığı hazırlık maçında 79-65 mağlup oldu. Mücadele iki takımında basit top kayıplarıyla başlarken, maçın ilk sayısını pota altında Clark’ın iyi pasıyla Burak Selen’den geldi. Dış atışlarla sayılar bulan Edirne temsilcisi İlk çeyreği 21-15 üstün tamamladı. İkinci çeyreğe Oktay Yılmaz’ın sayısıyla başlayan Selçuk Kartalları, ilk 3 dakika da sayı farkını kapatarak 24-23 öne geçti. Kalan dakikalarda da oyunda üstünlüğünü sürdüren sarı mavililer soyunma odasına 35-34 önde giden ekip oldu. İkinci yarıya hücumda etkili başlayan Olin Edirne ekibi skorda üstünlüğü eline aldı ve 5 dakika sonunda 42-37 üstün olan taraftı. Kalan dakikalarda savunmasında açık veren Torku Selçuk Üniversitesi final periyoduna 57-50 geride gitti. Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Trakya temsilcisi salondan 79-65 galip ayrıldı. Torku Selçuk Üniversitesi’nde Granger 14, Yalçın 12 sayı ile oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri