Torku Selçuk, 7 haziran’da kongreye gidiyor

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi 7 Haziran 2014 tarihinde olağanüstü kongre kararı aldı.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi 7 Haziran 2014 tarihinde olağanüstü kongre kararı aldı.

BEKLENEN OLDU

Sarı mavili temsilcimizde sezonun tamamlanması ardından yönetimden bazı isimlerin ayrılmak istemesi üzerine kongre kararın alınması beklenmekteydi. Pazar günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı ardından ise 7 Haziran 2014 tarihinde saat 18:30’da Selçuk Üniversitesi Rektörlük Binası’nda olağanüstü kongre yapılması kararı alındı. Yönetimden ayrılacakların olduğu ifade edilen kongrede, yeni isimlerinde katılması beklenmekte. Yunus Derebağ’ın ise göreve talip olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış durumda değil.

“DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”

Sarı mavililerde Basın sözcüsü Tunahan Turhan, “Kongre kararımızı aldık. 7 Haziran’da çoğunluk toplanmaması durumunda 14 Haziran’da ikinci oturum ile gerçekleştireceğiz kongremizi. Yönetimden ayrılmak isteyen arkadaşlarımız var. Kendilerine teşekkür ederiz. Onların yerlerine yönetime dahil edilecek yeni arkadaşlarımız olacak. Kongrenin ardından daha da güçlenmiş olarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezon Konya Basketbolu adına daha iyi geçecek inşallah” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri