Torku Şekerspor’a nazar değdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor ligdeki 2. yenilgisini aldı ve koltuğu en yakın takipçisi Elazığıspor’a kaptırdı.
Ligin 3. haftasında liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlı ekip bu unvanını 8 hafta koruyabildi. Ligde ve kupada yoğun bir mesai yapan Konya Torku Şekerspor sahasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Kocaelispor’a 2-1 yenildi. Bu karşılaşma ile birlikte ligdeki ikinci yenilgisini alan yeşil-beyazlı ekip 21 puanda kaldı. Konya Torku Şekerspor sezonun ilk yenilgisini ise 8.haftada 1461 Trabzonspor karşısında almıştı. Yeşil-beyazlı ekibin sıralamadaki en yakın takipçisi Elazığspor ise geçtiğimiz hafta bu takımı deplasmanda 5-1 yenerek koltuğu Şekerspor’un elinden aldı.
Ligde şok bir yenilgi alan Konya Torku Şekerspor yarın ise Ziraat Türkiye Kupası  grup ilk maçında sahasında Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmak isteyen yeşil-beyazlı ekip Kocaeli maçının ardından hemen çalışmalara başladı.  Zorlu Manisa karşılaşmasında yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Bahadır, Zafer Biryol ve Rıdvan ile cezalı duruma düşen Erman takımdaki yerlerini alamayacak. Zafer Biryol’un ilk yarıyı kapattığı, Bahadır’ın durumunun ise daha sonra netlik kazanacağı öğrenildi.
Kocaelispor karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirten Şekerspor teknik patronu Mehmet Altıparmak, “Bugün günümüzde değildik. Futbolcularım kötü oynadı ve yenilgiyi hak ettik” dedi
Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Kocaelispor maçı sonrası yaptığı açıklamada kötü oynadıklarını ve yenilgiyi hak ettiklerini söyledi. İstedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirten Altıparmak, “Bazı futbolcularım kötü oynadı. Ama futbolda bunlar var, her oyuncunun kötü oynama hakkı vardır. İstenilen mücadeleyi de sahaya yansıtamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu, canları sağolsun” şeklinde konuştu.
Beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyen Altıparmak açıklamasını şöyle tamamladı. “Kocaelispor’u tebrik ediyorum, mücadele ederek kazanmasını bildiler. Bizim için bu yenilgi hesapta yoktu. Artık bu maçı bir an önce  unutup, kupa maçına adapte olacağız. Bu maçtan almamız gereken çok dersler var, hatalarımız üzerinde daha çok çalışacağız. Fazla söylenecek bir şey yok. Daha çok çalışıp, bu kaybı telafi edeceğiz.”
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 11. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şu şekilde: 1461 Trabzon 1-5 Elazığspor, Pendikspor 2-1 Sakaryaspor A.Ş., Fethiyespor 0-0 Ş.Urfaspor, Balıkesirspor 2-2 Tokatspor, Konya Torku Şekerspor 1-2 Kocaelispor, Belediye Vanspor 3-0 Ofspor, Pursaklarspor A.Ş. 1-1 Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor 1-2 Türk Telekomspor, Adana Demirspor 3-2 Dardanelspor A.Ş.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri