Torku Şekerspora 2 yeni isim

Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepede sürdürüyor.

Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdürüyor. 2. etap kampının 1 haftasını geride bırakan yeşil-beyazlı ekip hazırlık maçları oynayarak eksiklerini görmeye çalışıyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı ekip transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Gençlerbirliği’ne transfer olan Cafercan’ın yerini Sinan Turan’la dolduracak. Şekerspor uzun zamandır peşinde olduğu oyuncuyu renklerine bağladı. Sinan’ın takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtildi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz sol kanadını ise Akhisar Belediyespor altyapısından yetişen ve uzun yıllardır aynı kulüpte forma giyen Özhan Keskinkale ile takviye etti. Bu oyuncunun da Kartepe kampına katıldığı ifade edildi.  Teknik Direktör Metin Altınay yapılan 2 transferden de memnun olduğunu ve  oyuncuların takıma ciddi katkı sağlayacağını ifade etti.

 

Torku Şekerspor’un Orduspor’dan transferi Sinan Turan 1985 Trabzon Maçka doğumlu. Futbola Kartalspor’da başlayan Turan 2001 yılında Galatasaray’da profesyonel oldu. 3 yıl Galatasaray’da kalan genç oyuncu 2005 yıılında Elazığspor’a transfer oldu. 2 sezon Elazığ forması giyen Turan Diyabakırspor’a transfer oldu 4 sezon burada futbol oynayan Sinan Turan  2010 yılında Orduspor’a transfer oldu. Mayıs ayında Orduspor ile sözleşmesi biten oyuncu Şekerspor’a transfer oldu. genç oyuncu geride kalan sezonda 14 maçta forma giydi.  Sol kanat oyuncusu Özhan Keskinkale ise  1986 yılında Akhisar’da doğdu. Burada futbola başlayan genç oyuncu 2004 yılında profesyonel oldu.  geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyen Keskinkale 1 sarı kart gördü.

 

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Kocaeli Kartepe’de  sürdüren Konya Torku Şekerspor kampın 1 haftasını geride bıraktı. Hazırlık maçları oynayan temsilcimiz son maçında Bozüyükspor’a 1-0 yenildi. Teknek adam Metin Altınay bu karşılaşmada daha çok genç futbolculara yer verdiğini ifade etti.    Çalışmalar hakkında bilgi veren Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay kampın güzel geçtiğini ve hazırlık maçları oynamaya devam ettiklerini ifade etti. Altınay: “ Kampımız olumlu bir havada verimli bir şekilde devam ediyor. Hazırlık maçları oynamaya başladık. Önceki akşam 3. lig takımlarından Ankara Demirspor ile bir hazırlık maçı oynadık.  İlk yarısını 2-1 önde tamamladığımız maçın 2. yarısında sis çöktü. Bu nedenle maçımız yarıda kaldı. Zonguldak’ın amatör takımlarından olan Kozluk Belediye ile de bir hazırlık maçı oynadık. Bu maçı da 3-1 kazandık. Son olarak Bözüyüksopr ile oynadık bu karşılaşmayı 1-0 kaybettik. Ama  bu bizim için ölçü değil bu karşılaşmada daha çok genç futbolcu arkadaşlarımıza şans verdik. Bu maçlarda skordan çok sahadaki iletişime bakıyorum. Daha çok hazırlık maçı oynayarak eksiklerimiz daha iyi görmek istiyoruz. Maçlarımız devam edecek” diye konuştu Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdürüyor. 2. etap kampının 1 haftasını geride bırakan yeşil-beyazlı ekip hazırlık maçları oynayarak eksiklerini görmeye çalışıyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı ekip transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Gençlerbirliği’ne transfer olan Cafercan’ın yerine yeni bir 10 numara arayışı içinde olan Torku Şekerspor’un aradığı 10 numarayı bulduğu bildirildi. Ancak yeşil-beyazlı ekip bu oyuncunun ismini sır gibi saklıyor. Bu futbolcunun Şekerspor’un istediği Bank Asya Ligine yükselmesinde büyük katkı sağlayacak nitelikte olduğu belirtiliyor.  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri