Torku Şekerspor tahtı bırakmıyor

Süper Toto Kırmızı Grupta ligin 7 haftası geride kaldı. Konya Torku Şekerspor bu 7 hafta sonunda yenilgisiz liderliğin devam ettirdi.
Yeşil-beyazlı ekip son olarak şampiyonluk adaylarından Balikesirspor’u yenerek puanını 17’ye çıkardı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı. Torku Şekerspor’u bu yarışta en yakın takip eden takım ise bir başka yenilgisiz ekip olan Elazığspor takip ediyor. Gakkoşlar son maçında deplasmanda Fethiyespor’u 2-1 yenerek 3 galibiyetini aldı. Yenilgisi olmayan Elazığ ekibinin 4 beraberliği bulunuyor.  Ligin zirvesinde bulunan iki ekibi 12 puanla Türk Telekom ve Sakaryaspor takip ediyor. Ligin dibinde yer alan Kocaelispor son maçında deplasmanda Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. 6 ceza puanı alan yeşil-siyahlı ekip 1 galibiyet ve aldığı 3 beraberlikle bu ceza puanını sıfırladı. Yeşil-siyahlı ekibin bundan sonra aldığı puanlar hanesine artı olarak yansıyacak.  Ligde 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Pursaklarspor bu şanssızlığını sahasında Tokatspor’a karşı kırdı. Ligin yeni ekibi olan Ankara Temsilcisi rakibini 1-0 yenerek puanını 4’e yükseltti.  Pursaklar ekibi bu puanla ligin 17. sırasında yer aldı.
Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 7. hafta alınan sonuçlar ve 8. hafta maç programı şu şekilde:  Pursaklarspor A.Ş. 1-0 Tokatspor,  Ofspor 0-1 Ş.Urfaspor, Konya Torku Şekerspor 3-1 Balıkesirspor , Eyüpspor 0-0 Kocaelispor, Adana Demirspor 0-0 Sakaryaspor A.Ş., Dardanelspor A.Ş. 1-0 Tarsus İdman Yurdu, Pendikspor 1-0 1461 Trabzon, Fethiyespor 1-2 Elazığspor, Belediye Vanspor 0-1 Türk Telekomspor
Kırmızı Grupta saat 15.00’de başlayacak 8. Hafta maç programı şu şekilde:  Sakaryaspor A.Ş.–Eyüpspor, Elazığspor–Pendikspor, Ş.Urfaspor-Adana Demirspor, Tokatspor–Fethiyespor, 1461 Trabzon-Konya Torku Şekerspor, Balıkesirspor-Belediye Vanspor, Türk Telekomspor-Dardanelspor A.Ş., Tarsus İdman Yurdu–Ofspor, Kocaelispor-Pursaklarspor A.Ş.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri