Torku Şekerspor saha ayrımı yapmıyor

Konya Torku Şekerspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yeniden liderliğe yükselen Konya Torku Şekerspor’da Türk Telekomspor hazırlıkları sürüyor.
Pazartesi gününü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı ekip, Salı gününden itibaren ligin 15. hafta maçında sahasında karşılaşacağı Türk Telekomspor hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte moraller yerinde.  Konya Torku Şekerspor’da sezonun ilk yarısını kapatan Zafer Biryol ve Bahadır’ın tedavileri sürüyor. Cezası sona eren Mehmet Balban ise, kendisine görev verildiği takdirde Türk Telekomspor maçında forma giyebilecek.
Bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran yeşil-beyazlı ekip ligde ve kupada başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. saha ayrımı yapmadan galip gelmesini bilen Konya Torku Şekerspor’un birisi deplasman diğeri ise kendi sahasında olmak üzere iki yenilgi aldı. İlk yenilgisini deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise Kocaelispor’a yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Sahasında oynadığı 7 maçta 14 puan toplayan Şekerspor bu karşılaşmaların 4’ünü kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı bir maçtan ise eli boş ayrıldı. Şekerspor’un Eyüpspor karşısında alınan 4-0’lık farklı galibiyetle başlayan iç saha macerası daha sonra sırasıyla Fethiyespor 3-0,  Belediye Vanspor1-1, Balıkesirspor 3-1, Elazığspor 1-1 maçları ile devam etti. Yeşil-beyazlı ekip sahasında ilk yenilgisini ise Kocaelispor karşısında aldı. Sezonun 11. haftasında yeşil-siyahlı ekibi konuk eden Konya Torku Şekerspor rakibine 2-1 yenilerek sahasında ilk ligdeki ikinci yenilgisini almış oldu. Bu karşılaşmadan sonra  sahasında Şanlıurfaspor’u ağırlayan yeşil-beyazlı ekip rakibini 2-1 yendi. Torku Şekerspor bu hafta sonu ise sahasında Türk Telekomspor’u ağırlayacak. 
İç ve dış saha ayrımı yapmayan Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu deplasmanından aldığı galibiyet ile zirve keyfine kaldığı yerden devam etti. Ligde ve kupada başarılı bir grafik çizen yeşil-beyazlı ekip deplasman galibiyetlerine bir yenisini ekledi.  Oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 13 puan topladı. 
Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 13 gol atarken kendi filelerinde 7 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 
Yeşil-beyazlı ekip son olarak ise Sakaryaspor’u deplasmanda 2-0 yendi.  Şekerspor bu karşılaşmalardan toplum 13 puan topladı. Dış saha maçlarında büyük başarı gösteren Torku Şekerspor bu başarısına bir yenisini de Tarsus galibiyeti ile ekledi. 2-1 kazandığı bu maçla  galibiyet sayısını 5 çıkaran yeşil-beyazlı ekip topladığı puan sayısını ise 16’ya yükseltti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri