Torku Şekerspor kayıp istemiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Konya Torku Şekersporda Pazartesi günü oynanacak Diyarbakırspor maçının hazırlıkları devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da Pazartesi günü  oynanacak Diyarbakırspor  maçının hazırlıkları devam ediyor. Ligde kötü günler geçiren yeşil-beyazlı ekip kalan maçlarını kazanarak devreye moralli girmek istiyor.  Yeşil-Beyazlı ekibin devre arasında revizyona gitmesi bekleniyor. Sezon başında takımı tamamen yenileyen Konya Torku Şekerspor sezonun ilk devresinde istediğini bulamadı. 14. haftaya ateş hattına yakın olan 12. sırada giren yeşil-beyazlı ekibin devre arasında takıma transferler yapması bekleniyor.  Şekerspor Diyabakırspor’dan sonra Gaziosmanpaşa deplasmanına gidecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından sahasında küme düşme potasında bulunan Tokatspor’u konuk edecek. Son haftayı bay geçecek olan temsilcimiz ligin devre arasına maç yapmadan girecek. Yeşil-beyazlı taraftarlar  sezonun 2. devresinde daha derli toplu ve istikrarlı bir şekerspor izlemek istiyor.

 

Torku Şekerspor kendi sahasında oynadığı 6 maçını 3’ünü kazandı. Yeşil beyazlı ekip 1 maçta berabere kalırken 2 maçta ise yenildi. Temsilcimiz bu maçlarda  13 gol attı 8 gol yedi. Rakip Diyarbakırspor ise dış saha maçlarında 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Kırmızı-yeşilli ekip bu maçlarda rakip kalelere 7 gol atarken kendi kalesinde 10 gol gördü.  Konya Şekerspor aldığı Balıkesir yenilgisi ile 12 puanda kaldı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi. Temsilcimizin hafta sonu rakibi olacak Diyarbakırspor ise Tokatspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 10’a çıkarttı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz zorlu maçı kazandığı takdirde Diyarbakır ile arasındaki fark 5’e çıkacak. Kaybettiği takdirde ise Güneydoğu temsilcisi yeşil-beyazlıların 1 puan üzerine çıkacak.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimizde, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Diyarbakırspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Diyarbakırspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecekler.

 

Spor Toto 2. Lig'de 14. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, tamamı saat 13.30'da başlayacak Beyaz Grupta 14. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şunlar:

 

Pazar: Ofspor-Balıkesirspor: Serkan Bal, Pendikspor-Yeni Malatyaspor: Emre Altun, BUGSAŞ Spor-Altay: Abdullah Kalafatoğlu, Bozüyükspor-Kocaelispor: Özer Özden, Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor: Serkan Tokat, Tepecikspor-Çorumspor: Zafer Koçbay, Tokatspor-Gaziosmanpaşaspor: Tolga Kadaz. 19 Aralık Pazartesi: Konya Torku Şekerspor-Diyarbakırspor: Hüseyin Yıldırım

 

Ferhat Türkoğlu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri