Torku Şekerspor hedefe kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Fethiyespor galibiyet ve yeni teknik adamla yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanan yeşil-beyazlı ekip Pendik maçını kazanarak zirve iddiasını sürdürmek istiyor.  Konya Torku Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erman ve sarı kart cezalısı Cafercan Pendikspor maçında forma giyemeyecek.
 Konya Torku Şekerspor’un yeni antrenörü Kadir Özcan kulüpte her şeyin iyi olduğunu ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade etti.   Pendikspor maçını kazanarak Elazığspor’un puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden yeşil-beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Kadir Özcan, “Bu saatten sonra kaybetme lüksümüz yok. Buraya başarılı olmak için geldim. Çok kaliteli bir kadromuz var, kulüpte hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Her şey mükemmel. Tek eksik başarı, inşallah bu başarıyı da yakalayacağız. Öncelikli hedefimiz elbette Bank Asya 1. Lig’e yükselmek. Bunu başarabilmemiz için bizim puan kaybetmeden galibiyetler almamız, lider Elazığspor’un da puanlar kaybetmesi gerekiyor. Olmayacak iş değil, daha önce takımım nasıl puanlar kaybetmişse, onlar da kaybeder. Bu gerçekleşmezse, o zaman play off’tan çıkmanın çaresine bakacağız. Play off’ta böylesine iyi bir kadroyla mutlaka hedefimizi gerçekleştirir ve Bank Asya 1. Lig’e yükseliriz. Ben inanıyorum, oyuncularım inanıyor ve yönetim inanıyor. Taraftarlarımız da inansın” dedi.
Konya Torku Şekerspor’un başarılı ve genç kalecisi Gürsel Yaprakçı henüz ligin bitmediğini ve hedefe ulaşmak için takım olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını ve tüm arkadaşlarına güvendiğini söyledi. Yaprakçı, “Ligin ikinci yarısında istedğimizi sonuçları alamadık. Ancak henüz lig bitmedi önümüzde daha birçok maç var. Fethiyespor maçını kazanmamız bizim için moral oldu. Elazığspor’un puan kaybetmesi ise bu moralimizi bir kat daha arttırdı. Artık önümüzde Pendikspor maçı var. Lige verilen arayı iyi değerlendirerek bu zorlu maçı da kazanmak istiyoruz. Ekip olarak ligde ve kupada başarılı işlere imza attık. Bazı ufak tefek aksaklıklar olsa da sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Yapılan antrenör değişikliğini de değerlendiren başarılı eldiven kendilerinin oyuncu olduğunu ve sahada kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapmak istediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri