Torku Şekerspor Fenerbahçe karşısına çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Türkiyenin en köklü kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Türkiye’nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı Koray Gençerler, İsmail Köse, Erdem Gökalp hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Hüseyin Sabancı.  Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe'ye konuk olacak Konya Torku Şekerspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Saracoğlu'na sürpriz için gittiklerini belirtti.

Devre arası hazırlık döneminin çok iyi geçtiğini ifade eden Çapanoğlu, oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu, Karşıyaka ve Boluspor ile yaptıkları hazırlık maçlarında lige dönük olumlu sinyaller aldığını söyledi. Çapanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de dile getirerek, şunları kaydetti:''Kupada herhangi bir hedefimiz yok. Tamamen lige konsantre olmuş durumdayız. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Ancak kesinlikle yenilgiyi de baştan kabullenmiyoruz. Futbolda her şey olabilir. Saracoğlu'na sürpriz için gidiyoruz. Olmayacak bir şey yok. Dünyada bunun bir çok örneği var. Gücümüz yettiği ölçüde mücadele edip sürpriz bir galibiyet peşinde koşacağız.''Çapanoğlu, sakatlığı devam eden Okan Koç dışında takımda eksik olmadığını sözlerine ekledi.

Belek’te oynanan hazırlık maçlarındaki performansıyla ikinci yarı için umut veren Şekerspor’un ilk hedefi Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmek, iyi futbol oynamak ve bir üst tura çıkmak olacak. İkinci yarı için kadrosunu Bilal Aziz, Erkam ve Necati ile güçlendiren yeşil-beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları da sürüyor. Temsilcimiz bir sağ kanat oyuncusunu daha renklerine bağlayarak transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Kupa maçının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılar, gözünü yeniden lige çevirecek. Temsilcimiz Beyaz Grubun ikinci yarısının ilk haftasında evinde Tokatspor’u ağırlayacak. Sezonun 16. hafta maçını 15 Ocak tarihinde Tokatspor ile oynayacak. Lig’in 16. hafta maçları 14-15 Ocak tarihinde oynanacak. Program ise şu şekilde: 14 Ocak Ofspor-Gaziosmanpaşa 15 Ocak Pendikspor-Diyarbakırspor, Bugsaş-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Yeni Malatya, Turgutluspor-Altay, Tepecikspor-Kocaelispor, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelik, Konya Şekerspor-Tokatspor.

AYKUT KOCAMAN TRİBÜNDE

PFDK, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a ve İBB'li Webo'ya cezayı kesti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle bir resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.

Bu kararın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Konya Torku Şekerspor ile oynanacak maçta yedek kulübesindeki yerini alamayacak.Aykut Kocaman'ın yanı sıra, Galatasaray deplasmanında Semih Kaya'ya yaptığı müdahale sonrasında direk kırmızı kartla oyundan atılan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Pierre Webo'ya ise 2 maç ceza verildi. Şekerspor’un Türkiye Kupasında rakibi olan Fenerbahçe’nin başında Yeşil-beyazlı camianın yakından  tanıdığı İsmail Kartal bulunuyor. Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapıyor. İsmail Kartal geçtiğimiz sezonlarda Konya Torku Şekerspor’u çalıştırmış ve birçok başarılı sonuca imza atmıştı.  Kartal Kocaman’ın yokluğunda Fenerbahçe’nin başında olacak.  

Ferhat Türkoğlu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri