Torku Şeker Of çektirecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren kendi tesislerinde devam edecek
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren kendi tesislerinde devam edecek. Olumsuz hava şartları nedeni ile Antalya Belek Kaya Otel’e 5 günlük kamp için giden yeşil-beyazlılar, bugün Konya’ya dönecek. Şekerspor Ofspor maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki sezonun açılış maçında taraflar sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılmıştı. Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
Ara transfer döneminde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlılar, sezonun ilk yarısında sol bek mevkiinde forma giyen Kerem Can Akyüz ile yolarını ayırdı. Temsilcimiz Kerem ile sözleşmeyi karşılıklı fes etti. Bir futbolcu ile daha anlaşarak ara transfer dönemini kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’nin alt yapısında yetişen stoper Hasan Erbey ile el sıkıştı. Konya Şekerspor, Erbey’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanlarda Özgür ve İlkay’ın ayak bileklerinde zorlamadan dolayı ödem oluştu. Bu futbolcuların tedavileri aralıksız devam ederken Ofspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Ayrıca Şekerspor, ligdeki ikinci firesini verdi. Kaleci Akın’ı sezon sonuna kadar kaybeden yeşil-beyazlıların ikinci kaybı Sinan oldu. Gaziosmanpaşaspor maçında ön çapraz bağları kopan Sinan, 2011-2012 futbol sezonunu kapattı. Yaşanan bu olumsuzlukların ardından yeşil-beyazlılara bir sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte idmanlara çıktığı gelen haberler arısında. Okan’ın kendini hazır hissettiği ve teknik heyetten görev verilmesi halinde Ofspor maçında forma giyebileceği belirtildi.
2. LİGDE 2. DEVRE PERDESİ AÇILIYOR
Spor Toto 2. Ligde 2011-2012 sezonunun 2. devresi Cumartesi günü oynanacak Altay-Şanlıurfaspor maçı ile açılacak. Altay Alsancak Stadında oynanacak mücadele saat 13. 30’da başlayacak. Gruptaki diğer maçlar ise Pazar günün oynanacak ve tüm maçlar 13. 30’da başlayacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde: Kocaelispor - Çorumspor, Balıkesirspor - Turgutluspor, Diyarbakırspor - Bozüyükspor, Tokatspor - Pendikspor, Konya Torku Şekerspor - Ofspor, Yeni Malatyaspor - Tepecikspor A.Ş., Gaziosmanpaşa - Bugsaş Spor
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri