Torku Konyaspor’da tempo artıyor

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol, Aziz Bekir yönetiminde 2015-2016 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol, Aziz Bekir yönetiminde 2015-2016 sezonu  hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalara sadece Türk oyuncular katılırken, yeni transferler Lasan Kromah, Tyrone Brazelton, Johndre Jefferson, Vanja Plisnic, Sean Williams ve Ernest Bremer’in 20 Ağustos tarihine kadar takıma katılması bekleniyor.

Baştarenör Aziz Bekir yönetiminde çalışan yeşil-beyazlılarda oyuncuların istekli oluşu yüzleri güldürüyor. Yeni sezonun zorlu geçeceğini belirten Başantrenör Aziz Bekir, “Basketbol Süper Ligi Avrupa’nın en zor liglerinden. Çok kaliteli takımlar var. Bu yıl bütçemiz geçen sezondan daha düşük. Bu şartlar altında geçen yıla benzeyen bir takım kurduk. Biz eldeki imkanlarla yeni sezonda en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Konyalı basketbol severleri yeni sezonda da yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor Basketbol Takımı altyapıdan 2 oyuncuyu Çanakkale’ye deneyecek. Genç oyunculara önem veren koç Aziz Bekir’in oyuncuların gelişimini sağlaması ve tecrübe kazanması için 2 genç basketbolcuyu kampa götüreceği belirtildi. Torku Konyaspor önümüzdeki sezon altyapı takımı ile Bölgesel Basketbol Ligi’nde de mücadele edecek.

Hazırlık döneminin ilk etap çalışmalarını 26 Ağustos tarihine kadar Konya’da yapacak olan yeşil-beyazlı ekip, 27 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında ise Çanakkale’de kondisyon ağırlıklı bir kamp gerçekleştirecek. Bu kampın ardından 7-9 Eylül 2015 tarihlerinde Uşak Turnuvası’nda, 18-24 Eylül tarihleri arasında ise Antalya’da düzenlenecek olan Gloria Cup’ta mücadele ederek yeni sezon için hazırlıklarına devam edecek.

Torku Konyaspor 10 Ekim tarihinde  başlayacak Süper Lig öncesinde ise ev sahipliği yapacağı Torku Hazırlık Turnuvası’nda oynayacağı 2 maç ile hazırlık dönemini noktalayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri