Torku Konyaspor’a ilk ceza geldi

Torku Konyaspor’a sezonun ilk cezası Eskişehirspor maçından geldi. Cumartesi günü oynanan maçtan sonra Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin kuruluna sevkedilen yeşil-beyazlı kulübe, müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nede


Torku Konyaspor’a sezonun ilk cezası Eskişehirspor maçından geldi. Cumartesi günü oynanan maçtan sonra Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin kuruluna sevkedilen yeşil-beyazlı kulübe, müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 20.000 TL para cezası verildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Torku Konyaspor'da gözler, 13 Eylül Cumartesi günü iç sahada oynanacak Balıkesirspor maçına çevrildi.
Lig perdesini Eskişehirspor yenilgisiyle açan ve ikinci maçta Balıkesirspor’u yenerek galibiyetle buluşmayı amaçlayan Kartalların önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı günün ikinci antrenmanına milli takımlarda bulunan oyuncularla birlikte tesislerde tedavi olan Djalma Campos'un katılmadığı antrenmanda Hasan Kabze ve Özgür Özkaya takımdan ayrı çalıştı. U21 takımından 5 oyuncunun da yer aldığı antrenman çift kale maç, gol çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Torku Konyaspor, dünü ise, tek antrenmanla geçirdi. Taktik çalışmada sakat ve Milli takımlarda yer alan oyuncular dışındaki futbolcular iyi bir performans gösterdi.
SPOR SERVİSİ - merhabahaber.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri