Torku Konyaspor zor döneme giriyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezon başından buyana yaşadığı şanssızlıklara rağmen Play-Off grubu içine girmeyi başardı.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezon başından buyana yaşadığı şanssızlıklara rağmen Play-Off grubu içine girmeyi başardı.  Geçtiğimiz hafta evinde Eskişehir’i yenen yeşil-beyazlı ekip sıralamada 7. basamağa yükseldi.Torku Konyaspor kalan süreçte ise birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacak.

İKİ HAFTA DIŞ SAHADA

Torku Konyaspor sezonun 25. ve 26. hafta maçlarını deplasmanda güçlü rakiplere karşı oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip 5 galibiyetlik bir serinin ardından yarın deplasmanda lig 3.’sü Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacak.Torku Konyaspor daha sonra ise yine deplasmanda 25. Haftaya ikinci sırada giren Anadolu Efes’e konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu iki deplasman maçından en az bir galibiyet hedefliyor.

FENERBAHÇE GELİYOR

Torku Konyaspor deplasmandaki zorlu maç serisini iç sahada da devam ettirecek. Zorlu deplasman maçlarından sonra evine dönecek yeşil-beyazlı ekip sezonun 27. hafta maçında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. İç sahada önemli başarılara imza atan Torku Konyaspor ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi evinde yenerek yakaladığı Avrupa şansını devam ettirmek istiyor.

MAÇ BÜYÜK SALONDA

Torku Konyaspor’un sezonun 27. haftasındaki Fenerbahçe maçı  Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak.  Maçlarının tamamını Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynayan Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe Ülker maçını Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin kişilik Spor Salonunda oynayacak.Torku Konyaspor Galatasaray, Beşiktaş, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş gibi ligin şampiyonluk kovalayan takımları ile Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda karşı karşıya gelmişti.

SON MAÇ DEPLASMANDA

Torku Konyaspor sezonun 28.sezonun hafta maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak kalan iki maçında ise Türk Telekom takımı ile iç sahada Royal Halı Gaziantep ile ise deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte 2014-2015 normal sezonunu tamamlamış olacak.Torku Konyaspor Play-Off grubuna kaldığı takdirde ise karşılaşma oynamaya devam edecek.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri