Torku Konyaspor, Urfa yolcusu

Şanlıurfaspor ile Pazar günü zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı’larda, Urfa seferi bugün başlayacak

Ligde kalan iki maçını da kazanarak play-off’a çıkmayı amaçlayan Kartallar, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Neca Fernandes katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Selim Ay bir süre yürüyüş yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Dün de tesislerde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Torku Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapılıyor.. Bu sabah Urfa’ya giderek kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, bugün akşam saatlerinde ve yarında öğleden sonra iki çalışma daha yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar. Takımda sakat olan Neca ve sakatlığı iyiye gitmesine rağmen antrenman eksiği bulunan Ali Dere, Erkan ve Semih dışında eksik yok.

KAYA:BU İŞİ BIRAKMAYACAĞIZ

Torku Konyaspor'un başarılı kalecisi Kaya Tarakçı, son haftalarda yakaladıkları çıkışın takım olma, birliktelik ve

kazanma hırsının sahaya daha fazla yansımasının sonucu olduğunu belirtirken, büyük ölçüde garantiledikleri play-off'u

Şanlıurfaspor maçından alınacak iyi bir sonuçla resmileştirmek ve sezon sonunda da işi tamamlayarak sadece takımı

değil, şehri de  Süper Lig'e taşımak istediklerini söyledi.

Manisaspor maçının koca bir sezonun emeklerinin alınması adına çok kritik olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan kaleci Kaya, "Oyuna bizim düşündüğümüz gibi başlayan ve skor avantajını yakalayan rakibimiz oldu. Soyunma odasına 1-0 geride girmemize rağmen, ikinci yarıda maçı lehimize çevireceğimize inanıyorduk. Bu inançla sahaya çıktık ve istediğimizi aldığımızı söyleyebilirim. Bu kritik galibiyetle play-off'u büyük ölçüde garantiledik ama daha resmileştiremedik. Bu nedenle Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç yine büyük önem taşıyor. Oradan alacağımız iyi bir sonuçla son haftaya play-off'a kalan takım olarak girmek istiyoruz. Bu takım bunu ve daha fazlasını hak ediyor" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli kalecisi  Kaya Tarakçı, temsilcimizin son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak   yakaladığı çıkışı da değerlendirerek, "Daha önceki haftalarda da iyi oynamamıza rağmen sonuca gidemiyorduk. Böyle olunca da puan kayıpları yaşandı. Ama alınan her galibiyetten sonra takım olarak öz güvenimiz arttı. Kendi sahamızda kazanamama stresini geride bıraktık ve sonuçlarda beraberinde geldi. Bizim bu noktaya gelmemizdeki en büyük etken takım olmamız, birliktelik ve kazanma hırsının son maçlarda daha fazla sahaya yansıması. İnşallah sonunu da getirerek Torku Konyaspor'umuzu hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri