Torku Konyaspor telafi istiyor

Lige aldığı 2 galibiyetle başlayan Torku Konyaspor Basketbol takımı daha sonra art arda 3 yenilgi alarak umutların kırılmasına neden olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu evinde oynayacağı Rönesans Ankara Ted Kolejliler maçını kazanarak yeniden çıkışa ge

Lige aldığı 2 galibiyetle başlayan Torku Konyaspor Basketbol takımı daha sonra art arda 3 yenilgi alarak umutların kırılmasına neden olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu evinde oynayacağı Rönesans Ankara Ted Kolejliler maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

BİLETLER SATIŞTA

Torku Konyaspor Basketbol Yönetimi zorlu maçta taraftarları yanlarında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip yönetimi siteden yaptığı açıklama ile basketbol severleri bilet alarak takımlarını desteklemeye davet etti. Açıklama şu şekilde: “16 Kasım Pazar günü saat 16:00'da Konya’da oynayacağımız Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının biletleri satışa çıktı.TBL’de 6. hafta heyecanı 15 Kasım Cumartesi günü oynanacak 4 karşılaşma ile start alacak. Takımımız Torku Konyaspor Basketbol, 16 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Selçuklu Spor Salonu’nda ilk 5 haftayı 3 galibiyetle geçen Rönesans TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek.Taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyduğumuz bu önemli maçın biletleri bugünden itibaren mybilet.com da satışa çıktı. Basketbolseverler http://www.mybilet.com/event/17439/torku-konya-spor-basket-ronesans-ted-ankara-kolejliler/ adresinden biletlerini internet üzerinden alabilirler”

Troy De Vires konuşuluyor

Torku Konyaspor Basketbol takımında geride kalan haftalarda en fazla dikkat çeken oyuncu Troy De Vires oldu.Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor potasına 38 sayı bırakan oyuncu sayı kategorisinde liderliği ele geçirdi.

TBL’deki 500. sayısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında sergilediği 38 sayılık performans ile ulaşan oyuncu, bu başarısını ligin “sayı liderliğini” ele geçirerek taçlandırdı. Beşinci haftanın en skorer oyuncusu olmasının yanı sıra 5 maç sonundaki ortalamasını da 22.40 sayıya taşıdı.

WİLLİAMS TAKİPTE 

Torku Konyaspor Basketbol Kulübünün blokçusu  Sean Williams.2.40 blok ortalaması ile bu kategorinin lideri olan Sean Williams, "ribaund liderliğinde" de 9.20 ortalama ile üçüncü sırada yer aldı.Verimlilik puanı hepsaplamasına bakıldığında ise 21.40 ortalama tutturan Williams ve De Vries beşinci hafta sonunda ikinciliği paylaştılar.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri