Torku Konyaspor 'Hükümdar'

Aykut Kocaman teknik direktörlüğünde iyi bir sezon geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyor.

Aykut Kocaman teknik direktörlüğünde iyi bir sezon geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyor.  Bu sezon evinde 16 maça çıkan yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Torku Konyaspor, evinde  son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde ağırladığı rakibi Galatasaray'a karşı aldı.Kasımpaşa  karşısında 2-0 galip gelen Torku Konyaspor 13 maçlık yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı.

257 GÜNDÜR YENİLGİ YOK

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Spor Toto Süper Lig'de 3.sıraya ambargo koyarak Avrupa Kupaları'na direkt katılma hakkı elde eden  Torku Konyaspor, son 14  maçta evinde ağırladığı tüm rakiplerine yenilgiyi tattırdı. 29 Ağustos 2015 tarihinde  Galatasaray'a karşı 4-1 mağlup olan Torku Konyaspor, bu maçın ardından evinde yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray maçının ardından; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı yenmeyi başardı. 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a yenilen Torku Konyaspor, bu yenilginin ardından tam 257 gündür evinde yenilgi yüzü görmüyor.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında evinde Kasımpaşa'yı 2-0 yenen temsilcimiz Torku Konyaspor, bu sonuçla bir taşla iki kuşu vurdu. Evinde yenilmezlik serisini 14 maça çıkaran temsilcimiz Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'i 3.sırada bitirmeyi garantiledi.En yakın rakibi  Medipol Başakşehir'e 9 puan fark atan Torku Konyaspor, Kasımpaşa karşısında aldığı bu galibiyetle Avrupa Kupaları'na direkt olarak katılım hakkı elde etti.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri