Torku Konyaspor gole hasret

Torku Konyaspor geride kalan 3 haftada gol atamadı.

Torku Konyaspor geride kalan 3 haftada gol atamadı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 11 maçta ise toplam 11 gol attı. Maç başına bir gol ortalaması bulunan Torku Konyaspor geride 3 haftada gol atamazken kalesinde ise  5 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip 11 haftanın 4 haftasında rakip fileleri havalandıramadı.

AZ ŞUT AZ GOL

 Son haftalarda  gol sıkıntısı çeken Torku Konyaspor şut istatistiğinde de ligin en kötü takımları arasında yer aldı. Ligin en az şut çeken 3.takımı olan yeşil-beyazlılar, kaleyi bulut şut istatistiğinde de son sıralarda yer alıyor.

Yeşil-beyazlılar geride kalan 11 hafta sonunda ligde maç başına 7,5 şut attı. Kartal, ligde en az şut çeken 3.takım durumunda bulunuyor. Temsilcimiz bu alanda sadece Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor’u geçebildi. Galatasaray 14,3 maç başı şut ortalamasıyla bu alanda lider olarak bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımı 12,3 ile Sivasspor takip ediyor.

ÇEKİLEN ŞUTLAR KARAVANA

Torku Konyaspor kaleyi bulan şut istatistiğinde de son sırada yer alıyor. Temsilcimizin maç başına ortalama 7,5 şut atarken bu şutlardan sadece 3,3’ü kaleyi buldu. Temsilcimiz bu alanda da Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve Gençlerbirliği’ni geride bırakabildi. Yeşil-beyazlılar, son 3 lig maçında ise sadece 3 isabetli şut atabildi. Gol yollarında büyük sorun yaşayan Konyaspor son 3 maçta da gol atamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri