Torku Konyaspor galibiyetten umutlu

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 11.haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 11.haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Torku Konyaspor Basketbol üst üstte aldığı 5 yenilgiye rağmen gelecekten umutlu. Geçtiğimiz hafta iyi basketbol oynayan ve toparlanma sinyali veren yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibi Karşıyaka’yı yenerek çıkışa geçmek amacında

Aziz Bekir yönetiminde yapılan antrenmanlarda yeşil-beyazlılar daha çok hücum ağırlıklı çalışıyor. Büyükçekmece maçında takımın gösterdiği performanstan memnun olan Aziz Beki, öğrencilerini zorlu Karşıyaka maçına motive ediyor. Bekir, Karşıyaka’nın çok iyi bir takım olduğunu ama yenilmeyecek bir takım olmadığını söyledi. Torku Konyaspor’da geçtiğimiz hafta oynanan güzel basketbol zorlu maç öncesi taraftarları umutlandırıyor. Kartal zorlu müsabakayı kazanarak 5 maç sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri