Torku Konyaspor eli boş döndü

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Uşak Kurtuluş Turnuvasına katılan Basketbol Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor oynadığı 3 maçı da kaybetti.

Uşak Kurtuluş Turnuvası’nda yeni sezonun ilk hazırlık maçını ligin yeni ekibi  Demir İnşaat Büyükçekmece ile oynayan yeşil-beyazlı ekip mücadeleden 59-77 mağlup ayrıldı. Torku Konyaspor turnuvanın ikinci maçında ise yine ligin yeni ekiplerinden olan Yeşilgiresun Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekibin 4 oyuncusunun çift haneli sayılarla skor üretmesi yeterli olmadı ve Maçtan, 76-79 mağlup ayrıldı. Torku Konyaspor turnuvanın son maçında ev sahibi Muratbey Uşak Sportif ile karşılaştı.

Yeşil-beyazlı ekip Uşak Kurtuluş Turnuvası’nın son gününde Muratbey Uşak Sportif ile oynadığı maçtan 76-65 mağlup ayrıldı. Ernest Bremer’in 17 sayılık performansı yenilgiye engel olamadı.

Brazelton ile maça iyi başlayan Torku Konyaspor Harrison-Brich ikilisinin sayılarına engel olmadığı maçın ilk periyodunu 18-16 geride noktaladı. İkinci periyotta yeşil-beyazlı ekibin savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Muratbey Uşak Sportif soyunma odasına 38-30 önde gitti. Üçüncü periyotta Bremer ve Jefferson ile farkı kapatmaya çalışan Torku Konyaspor, potasındaki 3 sayılık basketlere engel olamayınca son periyoda 57-49 geride girdi. Karşılaşmanın final periyodunda da üstünlüğünü korumayı başaran rakip takım Muratbey Uşak Sportif maçtan 76-65 galip ayrıldı. 

Torku Konyaspor karşılaşmada : Ernest Bremer 17 sayı-2 ribaund-2 asist, Doğukan Sönmez, İsmail Yüceer, Altay Özurgancı, Johndre Jefferson 10 sayı-2 ribaund, Merthan Mutlu, Burak Selen 2 sayı-3 ribaund, Vanja Plisnic 9 sayı-5 ribaund-4 asist, Valentin Pastal  4 sayı-5 ribaund-1 asist, Lasan Kromah 8 sayı-3 ribaund-1 asist, Tyrone Brazelton

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri