Torku Konyaspor düşüyor

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 24.haftasında deplasmanda Banvit’e 92-90 yenilen Torku Konyaspor Basketbol da moraller bozuk.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 24.haftasında deplasmanda Banvit’e 92-90 yenilen Torku Konyaspor Basketbol da moraller bozuk. Rakibine son saniyelerde mağlup olan temsilcimiz, ligde kalma şansını zora soktu. Yeşil-beyazlı ekip ligde 24 maça çıkarken bu maçlarda 6 galibiyet ve 18 yenilgi aldı ve oldukça kötü bir performans ortaya koydu. Ligde son 11 maçını kaybeden ve küme düşme hattından kurtulamayan Torku Konyaspor, en büyük rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de kazanmasıyla ligden düşmeye bir adım daha yaklaştı.

24. HAFTA TAMAMLANDI

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 24. hafta geride kalırken, Anadolu Efes liderliğini sürdürdü. Efes’i Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank takip ediyor. Spor Toto Basketbol Lig’in 24. haftasında oynanan karşılaşmaların toplu sonuçları şöyle: Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi: 84 - Galatasaray Odeabank: 87, İstanbul BBSK: 81 - Royal Halı Gaziantep: 77, Pınar Karşıyaka: 90 - Rönesans TED Ankara: 79, Beşiktaş Sompo Japan: 95 - Muratbey Uşak Sportif: 91, Banvit: 92 - Torku Konyaspor: 90, Demir İnşaat Büyükçekmece: 63 - Darüşşafaka Doğuş: 70, Trabzonspor Medical Park: 65 - Anadolu Efes: 73, Türk Telekom: 83 - Fenerbahçe: 85.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri