Torku Konyaspor “Desteği” unutmadı

Torku Konyaspor Kulübü kendisine destek veren kişi ve kuruluşları unutmadı. Yeşil-beyazlı camia düzenlediği yemekte kendisine destek veren kişi ve kuruluşlara plaket ve forma takdim etti

Torku Konyaspor' 2013-2014 sezonunda oynadığı deplasman maçlarının ulaşım ve konaklama sponsorluğunu üstlenerek kulübe destek veren kişi, kurum ve kuruluşlar düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta düzenlenen programa Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, iki kulüp yöneticileri ve sponsorlar katıldı.

Torku Konyaspor’un  Süper Lig'deki mücadelesinde Konyalıyım diyen herkesin maddi manevi desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Sponsorluk konusunda kendimizi oldukça şanslı hissediyoruz. Konya takımına sponsorluk anlamında sahip çıktı ve sizlerde bu konuda desteklerinizi esirgemeyerek yönetim kurulu olarak bizlerin yükünü hafiflettiniz. Bir kez daha katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu birlikteliğimiz ilerleyen dönemlerde de devam edecek. Konyaspor'un başarısı Konya şehrinin sporda da en iyi şekilde temsil edilmesi demek. Tüm gayretimiz bu doğrultuda. Bunu da sizler gibi sponsorlarımızın desteğiyle başaracağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kulüp Başkanı Ahmet Şan, 2013-2014 sezonunda takımımızın deplasman sponsorluğunu üstlenen kişi, kurum ve kuruluşlara günün anısına Konyaspor forması ve bir tabak takdim etti. 2013-2014 sezonunda Torku Konyaspor'a deplasman sponsorluğu yapan kişi, kurum ve kuruluşlar şöyle:

HACI VURAL

ALİ İSLAMBAY

RAMAZAN YAŞAR (Kulu-Cihanbeyli Yardımlaşma, Kültür ve Çevre Derneği)

ALİ KARAÇAYIR

MEHMET UVAT

BELGİN DANIŞ (Özel Medicana Konya Hastanesi)

ADEM BULUT

GÖKSEL KARAGÖZ

HÜSEYİN POLAT

SELÇUK ÖZTÜRK (Konya Ticret Odası)

UĞUR KALELİ (Konya Ticaret Borsası)

KADİR BÜYÜKKARA (Konya Çimento A.Ş.)

ADEM GÜLER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri