Torku Konyaspor çok iddialı!

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeşil-beyazlıların her zaman ligin ilk sıralarına oynayan bir ekip olduğunu, bu yıl da şampiyonluğu zorlayacaklarını belirtti.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeşil-beyazlıların her zaman ligin ilk sıralarına oynayan bir ekip olduğunu, bu yıl da şampiyonluğu zorlayacaklarını belirtti.
    
Şan  takımın son 2 haftada aldığı sonuçların memnuniyet verici olduğunu söyledi. İlk iki haftada aldıkları yenilgilerle lige beklenmedik bir başlangıç yaptıklarını anlatan Şan, şöyle konuştu:
    
''İyi bir hazırlık dönemi geçirip oynadığımız hazırlık maçlarında güzel neticeler almıştık. Lige talihsiz başladık. Yaptığımız transferlerden sakatlanıp sezonu kapatanlar oldu. Şu an sakat futbolcularımız var. Bu sezon kadroyu geniş tutmanın büyük faydasını gördük. Gelinen noktada iyi yoldayız. İlk haftalarda herkes üzüldü ancak işler yolunda gitmeye başladı. Hedefimizin 3 puan gerisindeyiz. Taraftarımızdan temennimiz bize destek vermeleri... Torku Konyaspor her zaman ligin ilk sıralarına oynayan bir ekiptir. Bu yıl da şampiyonluğu zorlayacağız.''
    
     -''Önceliğimiz ekonomik sıkıntıları gidermek''-
    
Konya kamuoyunda Robak, Pawelek ve Perez'in takımda tutulmadığına dair serzenişlerin olduğuna dikkati çeken Şan, sözlerine şöyle devam etti:
    
''Bu futbolcuların maliyetleri çok yüksekti. Şunu göz ardı etmemek lazım. Bizim önceliğimiz kulübün ekonomik sıkıntılarını gidermek. Yönetime geldiğimizde 3 yıllık bir takvim belirlemiştik. Bir yıl geride kaldı. İki sene içinde Süper Lig'e çıkarsak bu sorunu daha çabuk aşacağız. Ekonomik disiplinin yanında tabii ki sportif başarı da bekliyoruz. Hedefimiz yeni stadımızda Torku Konyaspor'u Süper Lig'de görmek.''
    
Takımdaki genç futbolcuların gönderildiğine dair eleştirilere de cevap veren Şan, ilk 11'de 4-5 genç oyuncunun şans bulduğunu, çok da iyi performans gösterdiklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri