Torku Konyaspor çıkışını sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Bursaspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker, yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlığı bulunan İshak Çakmak dışında tüm oyuncular katıldı. Ağrıları bulunan Ramos ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmada yeşil-beyazlı oyuncular, daha sonra iki gruba ayrılarak yarı sahada pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Uğur Tütüneker, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Gaziantepspor ile alınan 3-3’lük beraberliğin güzel olduğunu söyledi.

Gaziantepspor maçının seyir açısından da çok güzel bir maç olduğunu belirten Uğur Tütüneker, “Deplasmanda ilk puanımızı aldık. Zaten niyetimiz 1 ya da 3 puandı. O isteğimizle Konya’ya geri döndük. Deplasmanda geçmiş haftalarda puan veya puanlar hak ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle Elazığspor maçı vardı. Çok gol kaçırdığımız bir maçtı. Dolayısıyla ligde öz güven kazanıyoruz. Takımımız hem deplasmanda hem de içeride kapalı bir futbol oynamıyor. İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. İnşallah azıcık daha üstüne koyabilirsek iyi olur. Biz takım olarak çok ümitliyiz. Şu an 10 puanımız var. Bizim hedefimiz ilk 5 olursa niye olmasın diyoruz. Ama ilk 5’den ziyade biz bu sene ligde kalalım biz bunu zaten beyan ettik sezon başında. Dolayısıyla şu an konumumuz fena değil. Yukarılara da çok uzakta değiliz” dedi.

Ligin 9. haftasında sahalarında karşılaşacakları Bursaspor maçı hakkında da konuşan Tütüneker, “Bursaspor’un bir çıkışı var. Her takımın bir çıkışı bir düşüşü olabilir. Bu demek değil o hafta iyi veya kötü oynayacak. Bizim de bir çıkışımız var. Son 4 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. Dolayısıyla şu an hiçbir takımdan çekinmemize gerek yok. Şu ana kadar 8 takımla oynadık. 90 dakika içinde dönem dönem iyi anlar yaşadık. Kötü dönemler de yaşadık. Azıcık daha o dakikaları artırabilirsek, iyi dönemlerimizi artırabilirsek ligde daha iyi olabiliriz diye düşünüyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri