Torku Konyaspor Başakşehir'e hazır

Torku Konyaspor’da, Başakşehir maçı için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayarak kampa girecek. Torku Konyaspor’da tek düşünce galibiyet

Torku Konyaspor’da, Başakşehir maçı için geri sayım başladı. Süper ligde, biri hafta aradan sonra 6. haftanın açılış maçında Başakşehirspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla sürüyor. Yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmana takımdan ayrı çalışan Djalma Campos ve Ömer Ali Şahiner katılmazken, dün Roman’ya Milli takımından dönen Gabriel Torje ve Ciprian Marica da takıma katıldı. Sakat olan ve tedavisi Romanya Milli takım doktorları tarafından gerçekleştirilen Marica’nın durumu bugünkü antrenmanda belli olacak. Bu futbolcu oynamaması halinde Rengelov ilk 11’de sahaya çıkacak.

Torku Konyaspor’da dün öğle saatlerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları bildirildi. Bugünde maçın oynanacağı saatte taktik ve duran top çalışması yapacak olan Kartallar, akşamda tesislerde dinlenmeye çekilecekler.  Torku Konyaspor ile Başakşehir arasında Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak haftanın maçının biletleri de 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletlerini Kule Site, internet üzerinden veya Büyükşehir Belediye stadı gişelerinden temin edebilecekler.

YÖNETİM: 3 PUAN İSTİYORUZ

Torku Konyaspor yöneticileri, takımın Başakşehir maçına iyi hazırlandığını, bu maçı kazanmak için oyuncuların ellerinden geleni yapacağını söylediler. Başakşehir maçının önemine dikkat çeken yeşil-beyazlı yöneticiler, “Biz şunu çok iyi biliyoruz ki,  ligde kolay maç yok. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Kendi evimizde kendi seyircimiz önünde 3 puanı kazanan taraf olmak istiyoruz.  Özellikle iç sayada kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını bizler ve oyuncular biliyor. Ancak futbolda bazen net kazanabileceğin bir maçtan puan kaybederek çıkıyorsun. İnşallah yarın oynanacak olan Başakşehir maçında kazanan ve gülen taraf biz olacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri