Torku Konyaspor Adana'ya kilitlendi

Pazar günü Adanaspor'la sezonun en zorlu 90'larından birisine çıkacak olan Torku Konyaspor'da bu maç için geri sayım sürerken, yeşil-beyazlı temsilcimiz bir ilke de imza atmanın hesaplarını yapıyor. Kartal, bu maçı kazanarak 4'te 4 yapmanın hesabında

Torku Konyaspor’da, Pazar günü oynanacak Adanaspor maçı için geri sayım başladı.. Rakibini yenerek bir ilke daha imza atmayı amaçlayan temsilcimizde moral süper.. Erciyesspor galibiyetiyle ilk kez üst üste 3. kez kazanma başarısını gösteren ve Adanaspor’u da taraftarlarının desteğiyle devirerek üst üste 4. galibiyetini almak isteyen Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlara tedavilerine devam edilen Ali Dere, Semih Aydilek, Deniz Öksüz katılmazken, Erkan Sekman takımla çalışıyor. İsmail Güven ise ayrı düz koşu yapıyor. Dün, Tatlıcak tesislerinde, öğleden sonra taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapan yeşil-beyazlı takım, bugünde taktik çalışacak.. Antrenmanlarda futbolcuların moralinin yüksek olması dikkat çekti. Takımda, sakat oyuncular dışınca cezalı futbolcu bulunmamakta. Torku Konyaspor’da hazırlıklar yarına tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

LİGDE EN ZOR 5 HAFTA

PTT 1. ligde sona yaklaştıkça heyecan daha da artmaya başladı..Torku Konyaspor, ligde kalan 5 hafta da zor maçlara çıkacak. Kartallar, kalan maçların 3’ünü iç sahada, 2’sini ise deplasmanda oynayacak. Fikstüre göre, Pazar günü, ligde ilk 6 mücadelesi veren ve 43 puanla 6. sırada yer alan Adanaspor’u konuk edecek olan Kartallar, 31. hafta ise 40 puanla 9. sırada bulunan ve ilk 6 şansını sürdüren Karşıyaka ile İzmir deplasmanında mücadele edecek. Torku Konyaspor’un 32. haftadaki rakibi ise, 49 puanlı Manisaspor. Ligde şu anda 3. sırada yer alan ve ilk iki şansı bulunan Manisspor maçı içeride oynanacak. Temsilcimiz, 33. hafta da deplasmanda Şanlıurfa deplasmanına çıkacak. 33 puanla 12. sırada yer alan Şanlıurfaspor, düşmeme mücadelesi vermekte. Konyaspor, lig perdesini içi sahada Ankaragücü maçıyla kapatacak.. Yeşil-beyazlılar, 23 puanla 18. sırada yer alan ve matematiksel olan şansı bulunmasına karşın ligde kalması mucizelere bağlı olan Ankaragücü maçıyla taraftarlarına veda edecek.

MAÇIN HAKEMİ İLKER MERAL

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, PTT 1.Lig'in 30.haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 14 Nisan Pazar günü saat 14:00'de Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda başlayacak Torku Konyaspor-Adanaspor A.Ş. maçında İlker Meral düdük çalacak. Meral'in yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Ömer Faruk Yeşil yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Orhan. PTT 1.Lig'de 30.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Cumartesi günü saat 14:00'de oynanacak TKİ Tavşanlı Linyitspor-1461 Trabzon maçını Özgür Yankaya, saat 19:00'da oynanacak Rizespor A.Ş.-Manisaspor maçını ise  Hüseyin Göçek yönetecek.  Pazar günü oynanacak olan  Denizlispor-Karşıyaka maçını Mustafa Öğretmenoğlu, Samsunspor-MKE Ankaragücü maçını  Mustafa Aydın, Boluspor-Şanlıurfaspor maçını  Ali Palabıyık ve Torku Konyaspor-Adanaspor maçını ise İlker Meral yönetecek. Bu 4 karşılaşma da saat 14.00'de başlayacak. Pazar günü saat 19:00'da başlayacak  Adana Demirspor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçını  Halis Özkahya, yine saat 19:00'da başlayacak  Kayseri Erciyesspor-Kartalspor maçını  Deniz Çoban idare edecek. Pazartesi günü  saat 20.00'de oynanacak olan  Göztepe A.Ş.-Bucaspor maçında ise  Suat Arslanboğa düdük çalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri