Torku Konyaspor 1 hafta izine çıktı

Ligin ilk yarısını Beşiktaş yenilgisiyle kapatan Torku Konyaspor’da futbolculara bir hafta izin verildi.

Ligin ilk yarısını Beşiktaş yenilgisiyle kapatan Torku Konyaspor’da futbolculara bir hafta izin verildi. Pazar günü, lider Başiktaş karşısında ilk yarısını golsüz kapatan, ancak ikinci yarıda kalesinde gördüğü şok gollerle farklı yenilen Torku Konyaspor’da sonuç üzüntü yarattı. Maça iyi başlamasına ve Bajiç ile bir topu direkten dönmesine karşın ikinci yarıda ardı ardına yediği gollerle mağlup olmaktan kurtulamayan Kartallar, devreyi 26 puanla 7. sırada tamamladı. Eksi 5 gol averajına sahip olan Torku Konyaspor, 26 puanla tarihinde en iyi ilk yarı rekorunu kırdı. 

Torku Konyaspor’da Beşiktaş maçından sonra futbolculara biri hafta izin verildi. Yeşil-beyazlılar 3 Ocak Pazar günü Antalya Belek’te toplanacaklar ve ikinci yarı hazırlıkları 4 Ocak Pazartesi sabah antrenmanıyla başlayacak. Kartalların Antalya kampı 10 Ocak Pazar günü deplasmanda İnegölspor ile oynanacak Ziraat Türkiye kupası 3. maçına kadar devam edecek. Torku Konyaspor G grubunda 4. maçını ise  13 Ocak Çarşamba günü iç sahada yine İnegölspor ile oynayacak. Gruptaki diğer maçlarda ise Kayserispor ile Etimesgut Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında da ilk maçını deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacak. Futbol Federasyonunca daha önce yapılan açıklamaya göre ikinci yarı karşılaşmaları 16 Ocak’ta başlayacak. Bu tarihte değişiklik olmaması halinde Konyaspor’un Antalya kampı 9 Ocak’ta sona erecek. Ligin ikinci yarısının başlama tarihi ileri alınması halinde Kartallar 13 Ocak‘ta ki  İnegölspor maçından sonra tekrar Antalya’ya dönecekler ve Akhisar’a Antalya’dan geçecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri