Torku Konya süper mutlu!

Torku Konyaspor, 8. haftanın kapanış maçında Karabükspor’u tek golle geçerek 5 hafta aradan sonra 3 puanla buluştu. Son dakikada gelen golle sevinen yeşil-beyazlı takım’da yüzler güldü

Torku Konyaspor’da 3 puan sevinci. Yeni teknik kadro ile ilk lig maçına çıkan ve Karabükspor’u son dakika golüyle yenen yeşil-beyazlı takımda yüzler 5 hafta sonra güldü.  Ziraat Türkiye kupasında Altay’ı yenerek gruplara kalan ve moral kazanan Torku Konyaspor, Pazartesi akşamı mücadeleci bir oyun sergilediği karşılaşmada Kardabükspor’u Ömer Ali’nin golüyle devirerek ligde galibiyet sayısını 2’ye çıkarttı..
Sezona Eskişehirspor yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta iç sahada Balıkesirspor’u yenerek ilk galibiyetini alan Kartallar, daha sonraki 5 hafta da ise deplasmanda Sivasspor, iç sahada Erciyesspor ve Başakşehir ile berabere kalırken, deplasmanda Fenerbahçe ve Kasımpaşa’ya yenildi.

Torku Konyaspor, 8. haftanın kapanış maçında Karabükspor’u tek golle geçerek 5 hafta aradan sonra 3 puanla buluştu. Son dakikada gelen golle sevinen yeşil-beyazlı takım’da yüzler güldü.  

Torku Konyaspor’da, ligin 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak maçın hazırlıkları ara verilmeden dün yapılan yenileme antrenmanıyla başladı.. Kartallar, Trabzon’a Ankara üzerinden havayoluyla gidecekler ve maçtan sonra da aynı şekilde dönecekler.

Yeşil-beyazlı takımda Djalma’nın da Karabükspor maçının 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmasıyla sakat futbolcu sayısı 3’e çıktı. Almanya’da ameliyat olan Marica uzun süre takımdan ayrı kalacak. Rangelov’un tedavisi sürüyor. Djalma’nın ise, dün MR’ı çekilecekti.  

KONYASPOR'DAN ŞEKER'E TEŞÜKKÜR

Süper lig'de mücadele eden Konyaspor ile Torku Grubu arasında  sponsorluk lansman programında  herhangi bir  rakam belirtilmemesine rağmen bazı basın yayın organlarında rakam yer almasından dolayı Torku Konyaspor Yönetim Kurulu bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:
“Üç yıldan bu yana TORKU markasıyla kulübümüze isim sponsorluğu yapan Konya Şeker A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Ancak lansman programında herhangi bir rakam telaffuz edilmemesine rağmen çeşitli basın yayın organlarında gerçeği yansıtmayan değişik rakamlar yer almıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra kamuoyu bu hususta bilgilendirilecektir..."

ÖMER ALİ: MUTLUYUZ

Kardemir D.Ç.Karabükspor maçında attığı golle takımımıza 3 puanı getiren isim olan  Torku Konyaspor'un milli oyuncusu Ömer Ali Şahiner, iyi mücadele ettikleri maçta değeri sadece 3 puan olmayan çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 'Ligin iyi ekiplerinden Karabükspor karşısında iyi mücadele ettik ve istediğimiz 3 puanı aldık' sözleriyle değerlendirmesine başlayan oyuncumuz Ömer Ali Şahiner, "Rakibimizin açık futbolu tercih etmesiyle mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu. İstediğimiz gibi başlayamadığımız maçta daha sonra dengeyi kurduk. İkinci devrenin başlarında üstünlüğü elimize geçirdik ve birkaç pozisyon bulduk. Maçın sonlarına doğru 10 kişi kalmamıza rağmen oyundan düşmedik. Karşılığını da 1-0'lık galibiyetle ve 3 puanla aldık. Yeni teknik direktörümüzle çıktığımız ilk lig maçında kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet bizim için sadece 3 puanla ifade edilemeyecek kadar değerli. Emeği geçen herkesi kutluyorum.  Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu sonuç kötü günlerimizin sonu ve yakalayacağımız çıkışın başlangıcı olur" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri